velly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen7 5800x RTX 3070 Ti 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 17 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar yakın dönemde şahsi araç ile Almanya'ya gideceğim, dönerken yanıma 1 adet istediğim bir bilgisayar bileşeni, ekran kartı, işlemci gibi bir parça alırsam dönüşte problem yaşar mıyım? Fikirleriniz benim için değerli.
Arkadaşlar yakın dönemde şahsi araç ile Almanya'ya gideceğim, dönerken yanıma 1 adet istediğim bir bilgisayar bileşeni, ekran kartı, işlemci gibi bir parça alırsam dönüşte problem yaşar mıyım? Fikirleriniz benim için değerli.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 17 Mayıs 2022 #2 Yaşamazsınız. Emin olmak için kutularından çıkarıp kasaya dizin.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.207 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 17 Mayıs 2022 #3 AidenPearce dedi: Yaşamazsınız. Emin olmak için kutularından çıkarıp kasaya dizin. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yapacaksanız ekran kartı kutusunda kalsın sakın takmayın kırılabilir.
AidenPearce dedi: Yaşamazsınız. Emin olmak için kutularından çıkarıp kasaya dizin. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yapacaksanız ekran kartı kutusunda kalsın sakın takmayın kırılabilir.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.795 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 Yaşamazsınız diye düşünüyorum ama işi garantiye almak ve şahsi bir eşya gibi gözükmesi için kutudan çıkartın.
Yaşamazsınız diye düşünüyorum ama işi garantiye almak ve şahsi bir eşya gibi gözükmesi için kutudan çıkartın.
velly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen7 5800x RTX 3070 Ti 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 17 Mayıs 2022 #5 AidenPearce dedi: Yaşamazsınız. Emin olmak için kutularından çıkarıp kasaya dizin. Genişletmek için tıkla... yanımda kasa yok sadece 1 parça alacağım kutusuyla
AidenPearce dedi: Yaşamazsınız. Emin olmak için kutularından çıkarıp kasaya dizin. Genişletmek için tıkla... yanımda kasa yok sadece 1 parça alacağım kutusuyla
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #6 Kutular açık olur ise bir problem olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca aynı üründen birden fazla almayın.
Kutular açık olur ise bir problem olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca aynı üründen birden fazla almayın.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.207 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 17 Mayıs 2022 #7 velly dedi: Yanımda kasa yok sadece 1 parça alacağım kutusuyla. Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartını kutusundan çıkarın ve çok güvenli bir şekilde arabaya yerleştirin.
velly dedi: Yanımda kasa yok sadece 1 parça alacağım kutusuyla. Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartını kutusundan çıkarın ve çok güvenli bir şekilde arabaya yerleştirin.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.585 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 17 Mayıs 2022 #8 Yaşamazsınız. Kutusunda da kalabilir. Koyun arabaya gelsin.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.207 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 17 Mayıs 2022 #9 PROTECTQ dedi: O zaman ekran kartını kutusundan çıkarın ve çok güvenli bir şekilde arabaya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu kapalı kutu ürünler için söylüyorum mantıksız gelebilir ama sonradan başınız ağrımasın.
PROTECTQ dedi: O zaman ekran kartını kutusundan çıkarın ve çok güvenli bir şekilde arabaya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu kapalı kutu ürünler için söylüyorum mantıksız gelebilir ama sonradan başınız ağrımasın.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #10 Garanti yol, alıp kutudan çıkarıp güvenli şekilde arabaya yerleştirmek. Sonrasında gümrük vs sorunu olacağını sanmıyorum.
Garanti yol, alıp kutudan çıkarıp güvenli şekilde arabaya yerleştirmek. Sonrasında gümrük vs sorunu olacağını sanmıyorum.