Yurt Dışından Bileşen Almak

Daha fazla  
Benim sorum yurt dışından ekran kartı ve RAM almak ne kadar mantıklı diye soracağım. Ekran kartı KDV ile birlikte arada 250 TL civarı indirimli oluyor RAM'lar iki katına ucuza geliyor 16 GB 200 TL bu seçim mantıklı olur mu acaba ?
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı bir seçimde ürünün eline geçmesi uzun zaman alabilir, ürünü aldıktan sonra arızalı çıkarsa senin için sorun olur.

amazonun kendi stoklarından alırsanız problem olacağını sanmıyorum, diğer satıcılar için bir şey söyleyemeyeceğim

Ekran kartının ağırlığı kargoda sorun çıkartırımı fazla maliyet sorunu yaşarmıyım.

Bir şey soracağım hangi ürünler gümrükte kalıyor ekran kartı kalırmı ?

Ram almak kesinlikle mantıklı yazın sistem toplayacağımda bende yurtdışından almayı düşünüyorum. Ekran kartını Evga'dan alırsan arıza durumunda uluslarası garanti kapsamında Almanya veya Hollanda'ya kargolarsan servis ilgileniyor ama kartın geri sana kargolanmasında gümrük vergisi alınma ihtimali var. Bence ekran kartını Evga al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…