rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Yurt dışından ekran kartı alınır mı? Veya islemci ya da ne alabilirim bilgisayar ve çevre ekipmanları olarak?
Yurt dışından ekran kartı alınır mı? Veya islemci ya da ne alabilirim bilgisayar ve çevre ekipmanları olarak?
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 10 Şubat 2025 #2 rybton dedi: Yurt dışından ekran kartı alınır mı? Veya islemci ya da ne alabilirim bilgisayar ve çevre ekipmanları olarak? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alamazsınız. 30 EUR sınır olduğu için.
rybton dedi: Yurt dışından ekran kartı alınır mı? Veya islemci ya da ne alabilirim bilgisayar ve çevre ekipmanları olarak? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alamazsınız. 30 EUR sınır olduğu için.
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 flezyyg dedi: Büyük ihtimalle alamazsınız. 30 eur sınır olduğu için. Genişletmek için tıkla... 1 tane aldigimda bir sknti olmuyor diye biliyorum eger kutu da acik olursa.
flezyyg dedi: Büyük ihtimalle alamazsınız. 30 eur sınır olduğu için. Genişletmek için tıkla... 1 tane aldigimda bir sknti olmuyor diye biliyorum eger kutu da acik olursa.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 10 Şubat 2025 #4 rybton dedi: 1 tane aldigimda bir sknti olmuyor diye biliyorum eger kutu da acik olursa. Genişletmek için tıkla... Alıcağınız parça ne? Hangi siteden alacaksınız? Vergilerle beraber Türkiye fiyatından düşük mü oluyor?
rybton dedi: 1 tane aldigimda bir sknti olmuyor diye biliyorum eger kutu da acik olursa. Genişletmek için tıkla... Alıcağınız parça ne? Hangi siteden alacaksınız? Vergilerle beraber Türkiye fiyatından düşük mü oluyor?
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 flezyyg dedi: Alıcağınız parça ne? Hangi siteden alacaksınız? Vergilerle beraber Türkiye fiyatından düşük mü oluyor? Genişletmek için tıkla... Kendim gitmeyi dusunuyorum buyuk ihtimal ekran karti alacagim.
flezyyg dedi: Alıcağınız parça ne? Hangi siteden alacaksınız? Vergilerle beraber Türkiye fiyatından düşük mü oluyor? Genişletmek için tıkla... Kendim gitmeyi dusunuyorum buyuk ihtimal ekran karti alacagim.