PhantomStriker
Hectopat
- Makaleler
- 1
İyi sosyaller. Şu an Almanya'dayım ve internetten 2 kg çikolata sınırı olduğuyla alakalı bir şey okudum. Yanımda 8 kg çikolata var. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Merhaba,İyi sosyaller. Şu an Almanya'dayım ve internetten 2 kg çikolata sınırı olduğuyla alakalı bir şey okudum. Yanımda 8 kg çikolata var. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Geç gördüğüm için özür dilerim hocam. Kontrol edip biraz burun kıvırdılar ama geçirdim problem olmadı. Çantalarınıza hepsi aynı yerde olmayacak şekilde yayarsanız problem olmaz.Merhaba,
bi sıkıntı oldu mu acaba gümrükte? Bende uçakla götüreceğimde. Bi baktım çok fazla çikolata almışım.
Bakalım ne olacak. Artık yaymadım.Geç gördüğüm için özür dilerim hocam. Kontrol edip biraz burun kıvırdılar ama geçirdim problem olmadı. Çantalarınıza hepsi aynı yerde olmayacak şekilde yayarsanız problem olmaz.
kBakalım ne olacak. Artık yaymadım.
istanbul Havalimanında kontrol yok.![]()
Kontrole zaten Türkiye’de takılacağınızı düşünmüyordum yurt dışında biraz problem oluyor.Bakalım ne olacak. Artık yaymadım.
istanbul Havalimanında kontrol yok.
k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.