Steril-EX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Almanya'dan bir arkadaşım bana Cyberpunk 2077 hediye edecek şu anda oyun erken erişimde. Benim o oyunu Türkiye'de oynayabilmem için ne yapmamız gerekiyor? Alabileceği Key mağazaları var mı? Varsa tavsiye verir misiniz?
Almanya'dan bir arkadaşım bana Cyberpunk 2077 hediye edecek şu anda oyun erken erişimde. Benim o oyunu Türkiye'de oynayabilmem için ne yapmamız gerekiyor? Alabileceği Key mağazaları var mı? Varsa tavsiye verir misiniz?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 30 Kasım 2020 #2 Oynun parasını yollasın.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.042 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 30 Kasım 2020 #3 Sana Steam'den hediye atamayabilir. Region-Free kod atması lazım sana.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #4 Oyunu nereden alacaksınız? Xbox-Playstation-Steam? Key alıp sana atabilir. Tek7HackDedi dedi: Steam'den hediye etsin. Genişletmek için tıkla... Ülkeler arası yasak diye biliyorum. Çünkü Steam bölgeye özel Fiyatlandırma yaptığı için birisi ucuz bölgeden alıp kendisine atmasın diye.
Oyunu nereden alacaksınız? Xbox-Playstation-Steam? Key alıp sana atabilir. Tek7HackDedi dedi: Steam'den hediye etsin. Genişletmek için tıkla... Ülkeler arası yasak diye biliyorum. Çünkü Steam bölgeye özel Fiyatlandırma yaptığı için birisi ucuz bölgeden alıp kendisine atmasın diye.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Kasım 2020 #5 Tek7HackDedi dedi: Steam'den hediye etsin. Genişletmek için tıkla... Edemez. Steam yalnızca bulunduğunuz ülkenin vatandaşlarına hediye etme imkanı sunuyor. Bence direkt parayı yollasın, kendiniz satın alın. Hem çok daha ucuza gelir.
Tek7HackDedi dedi: Steam'den hediye etsin. Genişletmek için tıkla... Edemez. Steam yalnızca bulunduğunuz ülkenin vatandaşlarına hediye etme imkanı sunuyor. Bence direkt parayı yollasın, kendiniz satın alın. Hem çok daha ucuza gelir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2020 #6 Hocam. Onlarda 60 Euro veya dolarken bizde 32 dolar. Yani, çok büyük ihtimalle zaten burada çalışmayacaktır. Tabii ben öyle düşünüyorum.
Hocam. Onlarda 60 Euro veya dolarken bizde 32 dolar. Yani, çok büyük ihtimalle zaten burada çalışmayacaktır. Tabii ben öyle düşünüyorum.
Steril-EX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #7 Geronix dedi: Oyunu nereden alacaksınız? Xbox-Playstation-Steam? Key alıp sana atabilir. Ülkeler arası yasak diye biliyorum. Çünkü Steam bölgeye özel Fiyatlandırma yaptığı için birisi ucuz bölgeden alıp kendisine atmasın diye. Genişletmek için tıkla... Steamden alacağım Global oyun Key'i satın alıp bana atması benim burada Key'i yazıp oynamam konusunda bir sıkıntı yaratmaz herhalde?
Geronix dedi: Oyunu nereden alacaksınız? Xbox-Playstation-Steam? Key alıp sana atabilir. Ülkeler arası yasak diye biliyorum. Çünkü Steam bölgeye özel Fiyatlandırma yaptığı için birisi ucuz bölgeden alıp kendisine atmasın diye. Genişletmek için tıkla... Steamden alacağım Global oyun Key'i satın alıp bana atması benim burada Key'i yazıp oynamam konusunda bir sıkıntı yaratmaz herhalde?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #8 Steril-EX dedi: Steamden alacağım Global oyun Key'i satın alıp bana atması benim burada Key'i yazıp oynamam konusunda bir sıkıntı yaratmaz herhalde? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum dediğiniz yöntemi yaparsanız.
Steril-EX dedi: Steamden alacağım Global oyun Key'i satın alıp bana atması benim burada Key'i yazıp oynamam konusunda bir sıkıntı yaratmaz herhalde? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum dediğiniz yöntemi yaparsanız.