Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.851 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Mart 2025 #1 Yakında yurt dışından döneceğim PS5, klavye, kulaklık ve mouse pad aldım. Bunları geçirirken problem yaşar mıyım? Kutusunu falan çıkarsak kişisel eşya gibi göstersek geçerim diye düşünüyorum.
Yakında yurt dışından döneceğim PS5, klavye, kulaklık ve mouse pad aldım. Bunları geçirirken problem yaşar mıyım? Kutusunu falan çıkarsak kişisel eşya gibi göstersek geçerim diye düşünüyorum.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.132 Çözümler 11 7 Mart 2025 #2 Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın.
Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 technope dedi: Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde kutudan cikartmadigi icin sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum.
technope dedi: Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde kutudan cikartmadigi icin sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum.
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 7 Mart 2025 #4 Alpha_2a dedi: Geçenlerde sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birer taneyse ve faturaları varsa pek sorun yaşamazsınız hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Alpha_2a dedi: Geçenlerde sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birer taneyse ve faturaları varsa pek sorun yaşamazsınız hayır.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.851 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Mart 2025 #5 technope dedi: Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ?
technope dedi: Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.921 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 Stack dedi: Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyordu fazla alınca ticari amaçla yapıldığını sanabilirler. Ama siz yine de kutusundan çıkarın işinizi garantiye alın.
Stack dedi: Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyordu fazla alınca ticari amaçla yapıldığını sanabilirler. Ama siz yine de kutusundan çıkarın işinizi garantiye alın.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.128 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #7 Ben birden fazla aynı ürün olunca sorun oluyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.132 Çözümler 11 7 Mart 2025 #8 Stack dedi: Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birbiriyle bağlantılı ve sonuçta fazla çeşit değil, sorun olmayacaktır. Örneğin ps5 2 tane olsaydı sorun olabilirdi. Alpha_2a dedi: Geçenlerde kutudan cikartmadigi icin sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla adetli olursa sorun yaşanır.
Stack dedi: Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birbiriyle bağlantılı ve sonuçta fazla çeşit değil, sorun olmayacaktır. Örneğin ps5 2 tane olsaydı sorun olabilirdi. Alpha_2a dedi: Geçenlerde kutudan cikartmadigi icin sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla adetli olursa sorun yaşanır.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.851 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Mart 2025 #9 DaisakuKuze dedi: Ben birden fazla aynı ürün olunca sorun oluyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki ? Konsol ve bilgisayar parçası. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
DaisakuKuze dedi: Ben birden fazla aynı ürün olunca sorun oluyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki ? Konsol ve bilgisayar parçası.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.128 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #10 Stack dedi: Türkiye tarihi ve coğrafyası, gezilecek yerleri ile tüm ülkelerden güzel. Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki? Konsol ve bilgisayar parçası. Genişletmek için tıkla... Yani 2 tane için en fazla fatura kontrol ederler bence ama bilmiyorum kendim yapmadığım için yapan biri cevap verir umarım.
Stack dedi: Türkiye tarihi ve coğrafyası, gezilecek yerleri ile tüm ülkelerden güzel. Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki? Konsol ve bilgisayar parçası. Genişletmek için tıkla... Yani 2 tane için en fazla fatura kontrol ederler bence ama bilmiyorum kendim yapmadığım için yapan biri cevap verir umarım.