Yurt dışından ekran kartı almak hakkında sorularım

FrenzySx

Femtopat
Daha fazla  
Turlar ile yurt dışına çıkacağım (Dubai) gitmişken ekran kartı, teknolojik cihaz vb. de almak istiyorum. Fakat aklımda birkaç soru var:

1- Ne kadar telefon getirtebilirim; forumlara baktım hediye paketinde ya da kutusunu açarsan en azından birkaç tane alabileceğim yazıyordu.
2- Ekran kartı da aynı şekilde mi? Eğer fiyatı uygunsa bilgisayar parçalarının bazılarını da almayı düşünüyorum.
3- Oradaki fiyatlar Amazon'dan ne kadar farklıdır. Örnek vermek gerekirse Türkiye'de RTX 4070 20 bin TL iken orada yaklaşık 6 bin TL daha ucuz
4- İnternetten baktığımda 400 euro üzeri elektronik eşya için vergi alınıyor, bu her ürün için ayrı ayrı mı, yoksa toplam fiyat mı baz alınıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşım ekran kartı, işlemci, ssd, hdd, laptop, telefon alıp geldi hiç vergi ödemedi.

1 Den fazla getirmediğin sürece sıkıntı yok.
2 Ürün getireceksen kutusunu açıp kendi kişisel ürününmüş gibi getirebilirsin.
Örneğin 2 laptop aldın biri kutuda diğeri değil o kişisel sanki ülkeye onla girmişsin gibi getiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…