CMY35 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #21 Bu ülkede her şey olabilir kardeşim
mubinilker Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #22 CMY35 dedi: Bu ülkede her şey olabilir kardeşim Genişletmek için tıkla... Bundan mütevellit yakın bir zamanda yurt içinden satın aldım
CMY35 dedi: Bu ülkede her şey olabilir kardeşim Genişletmek için tıkla... Bundan mütevellit yakın bir zamanda yurt içinden satın aldım
K Kanki Yoctopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #23 @mubinilker Hocam kuzenin getirdiyse ne oldu veya net bir bilgin var mı aynı şekilde benimde ablam 1 ay sonra gelecek ondan ekran kartı isteyeceğim
@mubinilker Hocam kuzenin getirdiyse ne oldu veya net bir bilgin var mı aynı şekilde benimde ablam 1 ay sonra gelecek ondan ekran kartı isteyeceğim
mubinilker Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #24 Kanki dedi: @mubinilker Hocam kuzenin getirdiyse ne oldu veya net bir bilgin var mı aynı şekilde benimde ablam 1 ay sonra gelecek ondan ekran kartı isteyeceğim Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almak daha mantıklı geldiği için yurt dışından bilgisayar parçası getirtmedim.
Kanki dedi: @mubinilker Hocam kuzenin getirdiyse ne oldu veya net bir bilgin var mı aynı şekilde benimde ablam 1 ay sonra gelecek ondan ekran kartı isteyeceğim Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almak daha mantıklı geldiği için yurt dışından bilgisayar parçası getirtmedim.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 25 Kasım 2022 #25 Kıbrıs'ta askerim. Şu an izindeyim. Askerlere sınır yok. Fiyatlarda da 3-4 bin lira değişiklik var. Diğer ülkelerde durum nedir bilmiyorum ama sivil vatandaşlar için gümrük var.
Kıbrıs'ta askerim. Şu an izindeyim. Askerlere sınır yok. Fiyatlarda da 3-4 bin lira değişiklik var. Diğer ülkelerde durum nedir bilmiyorum ama sivil vatandaşlar için gümrük var.