Merhaba arkadaşlar, 1 ay sonra Almanya'dan beraberimde ekran kartı getirmek istiyorum, kutusundan çıkmış bir şekilde acaba 2 adet getirebilir miyim bir sorun olur mu? Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, 1 ay sonra Almanya'dan beraberimde ekran kartı getirmek istiyorum, kutusundan çıkmış bir şekilde acaba 2 adet getirebilir miyim bir sorun olur mu? Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
Aynı şeyi bende düşünüyorum dostum İngiltere'de arkadaşım var ona söyleyeceğim 300 dolarlık kart ülkede 5000TL İngiltere'den alsam 3000LIRA cebime kalır.
Hocam daha açıklayıcı konuşacak olursak. Kutusu olsun olmasın vergi şart. Lakin oynamaya Türkiyeden getirmiştim vs. birşey olabilir mi diye sorarsan bir fatura bulursan olur neden olmasın.
Vergisi ne kadar peki biliyor musunuz arkadaşlar? @painkiller ben tek başıma geleceğim, söylediğine göre o zaman sadece bir tane getirebilirim öyle mi ?