Omer.19 Decapat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Uçak ile yakınım getirse kutu ile birlikte bir problem olur mu ?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Problem olmaz.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 22 Nisan 2021 #3 Olmaz, kutuyu açıp bakarlar ama sorun olmaz. İncehesap yine indirim günleriyle gönülleri alıyor hadi onu çıkarıyorum.
Olmaz, kutuyu açıp bakarlar ama sorun olmaz. İncehesap yine indirim günleriyle gönülleri alıyor hadi onu çıkarıyorum.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 22 Nisan 2021 #4 Problem olmayacaktır.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.536 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Nisan 2021 #5 Omer.19 dedi: Uçak ile yakınım getirse kutu ile birlikte bir problem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı?
Omer.19 dedi: Uçak ile yakınım getirse kutu ile birlikte bir problem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.590 Makaleler 1 Çözümler 19 22 Nisan 2021 #6 The Tribal Chief dedi: Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu neredeyse hiçbir yerde yok, tüm dünyada stok sıkıntıları var.
The Tribal Chief dedi: Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu neredeyse hiçbir yerde yok, tüm dünyada stok sıkıntıları var.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #7 The Tribal Chief dedi: Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı? Genişletmek için tıkla... Tüm dünyada var. Stok geldiği gibi botlar ile satın alınıyor bitiyor.
The Tribal Chief dedi: Ekran kartı stoğu sıkıntısı Türkiye'de mi var yoksa tüm dünyada mı? Genişletmek için tıkla... Tüm dünyada var. Stok geldiği gibi botlar ile satın alınıyor bitiyor.
fafu99 Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #8 Omer.19 dedi: Uçak ile yakınım getirse kutu ile birlikte bir problem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam getirdiniz mi? Bende getirmek istiyorum tavsiyede bulunur musunuz.
Omer.19 dedi: Uçak ile yakınım getirse kutu ile birlikte bir problem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam getirdiniz mi? Bende getirmek istiyorum tavsiyede bulunur musunuz.
Omer.19 Decapat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #9 Getittiremedim daha .
mettos Yoctopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #10 Arkadaşlar ben kendim İran'a gidip almayı düşünüyorum. Laptop ve ekran kartı getirebilir miyim 1'er adet? Sorun çıkar mı? İran'dan getiren arkadaş var mı daha önce. Orada güvenilir yerler vs. Yardimci olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben kendim İran'a gidip almayı düşünüyorum. Laptop ve ekran kartı getirebilir miyim 1'er adet? Sorun çıkar mı? İran'dan getiren arkadaş var mı daha önce. Orada güvenilir yerler vs. Yardimci olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.