Yurt dışından ekran kartı getirtmek

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Newegg'de Asus r7 360 360 TL'ye gelirken Türkiye'de Vatan Bilgisayar'da 420 TL. Getirtmek mi mantıklı üzerine ekleyip Türkiye'den almak mı ?

Eğer risk varsa ve göze alacaksanız tabii ki getirtebilirsiniz. Ben şahsen göre göre gider, mağazadan alırdım. Ama bazen mecbur kalınıyor ve internet çoğu zaman daha hesaplı oluyor.

Eğer risk varsa ve göze alacaksanız tabii ki getirtebilirsiniz. Ben şahsen göre göre gider, mağazadan alırdım. Ama bazen mecbur kalınıyor ve internet çoğu zaman daha hesaplı oluyor.
Pahalı ekran kartları alırken aradaki fark çok fazla oluyor ancak bu durumda 60TL için hem riske girmeye hem de o kadar uzun beklemeye gerek yok. Vatan haricinde Türkiye içinden daha ucuza satanları da bulabilirsiniz.
Bende i5 core 3470 işlemci 6GBDDR 3 bellek var. Aşırı grafik hastası değilim normalde oynasam da olur zaten monitörüm 1600x900 ama PES 2016'dır, GTA 5'tir akıcı oynicak şekilde 300 500 TL arasında bir kart öneriniz olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt disindaki bir akrabamdan kargo ile bana bir ekran karti gondermesi icin ricada bulundum. Kendisi de kabul etti. Model rtx 3080. Simdi bunu kargoladigi taktirde benim vergisini odemem gerekli galiba? Peki Otv de odemem gerek mi?
Birde bu gelen kargo benim elime ulasip benim gumrukcuye gitmem gerek yoksa gumrukte takiliyor benim orada parasini odemem mi gerek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı