B BetterBeGone Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Yurt dışından mesela aynı anda 4 tane ekran kartı alırsam gümrük bunun ticari amaçlı olduğunu düşünüp bir şekilde el koyabilir mi? Veya bu konuda bilgisi olan var mı?
Yurt dışından mesela aynı anda 4 tane ekran kartı alırsam gümrük bunun ticari amaçlı olduğunu düşünüp bir şekilde el koyabilir mi? Veya bu konuda bilgisi olan var mı?
Mysa Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 901 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #2 Herhangi bir üründen aynı anda 2 adet üzeri getirirseniz ticari amaçlı sayılıyor.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #3 Minerlar yüzünden adam gibi ekran kartı alamıyoruz ya, ne zaman biter bu furya.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.500 Çözümler 23 Yer Tottenham 3 Kasım 2021 #4 korro dedi: Minerlar yüzünden adam gibi ekran kartı alamıyoruz ya, ne zaman biter bu furya. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle çok uzun süre daha devam.
korro dedi: Minerlar yüzünden adam gibi ekran kartı alamıyoruz ya, ne zaman biter bu furya. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle çok uzun süre daha devam.
B BetterBeGone Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #5 korro dedi: Minerlar yüzünden adam gibi ekran kartı alamıyoruz ya, ne zaman biter bu furya. Genişletmek için tıkla... Bitmez uzun bir süre.
korro dedi: Minerlar yüzünden adam gibi ekran kartı alamıyoruz ya, ne zaman biter bu furya. Genişletmek için tıkla... Bitmez uzun bir süre.
H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #6 2 adet sınır diye biliyorum.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.512 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 4 Kasım 2021 #7 Mysa dedi: Herhangi bir üründen aynı anda 2 adet üzeri getirirseniz ticari amaçlı sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değil ama ses işleme üzerine ürün almayı düşünüyordum. Ticari amaçlı sayılırsa ne oluyor? Ekstra vergi mi ödemek gerekir?
Mysa dedi: Herhangi bir üründen aynı anda 2 adet üzeri getirirseniz ticari amaçlı sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değil ama ses işleme üzerine ürün almayı düşünüyordum. Ticari amaçlı sayılırsa ne oluyor? Ekstra vergi mi ödemek gerekir?