Yurt dışından G29 getirirken vergi ödenir mi?

bdcbudur

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iki hafta sonraya planladığım bir Macaristan gezim var. Buraya gitmişken Logitech G29 direksiyon seti de almak istiyorum. Ama araştırınca 150 dolar üstü alışverişe ekstra vergi ödemek zorunda olduğumuzu öğrendim. Bu kural ürünü elimizde getirince de geçerli mi? Yani ürünü elimde geçirince de bu vergiyi öder miyim?

Merhaba iki hafta sonraya planladığım bir Macaristan gezim var. Buraya gitmişken Logitech G29 direksiyon seti de almak istiyorum. Ama araştırınca 150 dolar üstü alışverişe ekstra vergi ödemek zorunda olduğumuzu öğrendim. Bu kural ürünü elimizde getirince de geçerli mi? Yani ürünü elimde geçirince de bu vergiyi öder miyim?
Al ve valizine koy kutusunu açık şekilde koy hiç bir şey olmaz, bir vergi ödemeden gelirsin.

Daha önce yurt dışından bir alışveriş yapmadım ancak YouTube ve Instagram gibi kaynaklarda izlediğim videolarda PS5 , iPhone 15 gibi cihazları alıp ülke çıkışında vergi vermek yerine verdikleri verginin iadesini alıyorlardı. Kargo ile değilde şahsen alıp geleceksen sanmıyorum bir sorun çıkacağına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı