kanuutux Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Yer Birleşik Krallık, Reading Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Merhaba, İngiltere'ye gelmişken 50£ G435 satın aldım. Geri dönerken bir sıkıntı çıkar mı, kutusunu bırakmam gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Merhaba, İngiltere'ye gelmişken 50£ G435 satın aldım. Geri dönerken bir sıkıntı çıkar mı, kutusunu bırakmam gerekir mi?
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Merhaba herhangi bir sonuca vardınız mı? Aynı şekilde bende kulaklık satın aldım ve henüz kutusundan çıkartmayı düşünmüyorum. Bir sorun çıkar mı?
Merhaba herhangi bir sonuca vardınız mı? Aynı şekilde bende kulaklık satın aldım ve henüz kutusundan çıkartmayı düşünmüyorum. Bir sorun çıkar mı?
kanuutux Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Yer Birleşik Krallık, Reading Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 ustaaaaa dedi: Merhaba herhangi bir sonuca vardınız mı? Aynı şekilde bende kulaklık satın aldım ve henüz kutusundan çıkartmayı düşünmüyorum. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba gümrükten ve yurt dışından geçerken hiçbir sorun yaşamadım alabilirsiniz.
ustaaaaa dedi: Merhaba herhangi bir sonuca vardınız mı? Aynı şekilde bende kulaklık satın aldım ve henüz kutusundan çıkartmayı düşünmüyorum. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba gümrükten ve yurt dışından geçerken hiçbir sorun yaşamadım alabilirsiniz.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 kanuutux dedi: Merhaba gümrükten ve yurt dışından geçerken hiçbir sorun yaşamadım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
kanuutux dedi: Merhaba gümrükten ve yurt dışından geçerken hiçbir sorun yaşamadım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.