Mehmet Yunus Nişancı Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 11 19 Ocak 2017 #11 BrainHacker dedi: Ne diyorsun?! Tövbe de... Öyle ceza mı olur? Genişletmek için tıkla... Yol yaptı yol dedi: Yapma ya ben almayacağım o zaman en iyisi buradan alayım ne yapayım ya . Genişletmek için tıkla... Maalesef darbe olayından sonra böyle oldu.
BrainHacker dedi: Ne diyorsun?! Tövbe de... Öyle ceza mı olur? Genişletmek için tıkla... Yol yaptı yol dedi: Yapma ya ben almayacağım o zaman en iyisi buradan alayım ne yapayım ya . Genişletmek için tıkla... Maalesef darbe olayından sonra böyle oldu.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 19 Ocak 2017 #12 Yol yaptı yol dedi: Yapma ya ben almayacağım o zaman en iyisi buradan alayım ne yapayım ya . Genişletmek için tıkla... En iyisi kamerasız küçük dronlardan al. Ev için. Dışı strafordan. İlk dronum öyleydi. 100 Tl civarı fiyatları
Yol yaptı yol dedi: Yapma ya ben almayacağım o zaman en iyisi buradan alayım ne yapayım ya . Genişletmek için tıkla... En iyisi kamerasız küçük dronlardan al. Ev için. Dışı strafordan. İlk dronum öyleydi. 100 Tl civarı fiyatları
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 20 Ocak 2017 #13 BrainHacker dedi: En iyisi kamerasız küçük dronlardan al. Ev için. Dışı strafordan. İlk dronum öyleydi. 100 Tl civarı fiyatları Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben dışarıda uçuracağım.
BrainHacker dedi: En iyisi kamerasız küçük dronlardan al. Ev için. Dışı strafordan. İlk dronum öyleydi. 100 Tl civarı fiyatları Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben dışarıda uçuracağım.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Ocak 2017 #14 Bizzat kendim Aliexpress'ten Eachine H8S 3D mini aldım hiçbir sorun olmadan eline ulaştı.
Mehmet Yunus Nişancı Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 11 20 Ocak 2017 #15 B4ybars dedi: Bizzat kendim Aliexpress'ten Eachine H8S 3D mini aldım hiçbir sorun olmadan eline ulaştı. Genişletmek için tıkla... Aldığın drone'da video kayıt özelliği yok. Fiyatı da gümrüğe takılacak bir fiyat değil. Yol yaptı yol dedi: Kardeşim ben dışarıda uçuracağım. Genişletmek için tıkla... @Yol yaptı yol Ben getirttiğim drone'u sana satabilirim ilgilenirsen. Ben 10 dakika kullandım sadece, kıracağımı anladığım için kutusuna kaldırdım.
B4ybars dedi: Bizzat kendim Aliexpress'ten Eachine H8S 3D mini aldım hiçbir sorun olmadan eline ulaştı. Genişletmek için tıkla... Aldığın drone'da video kayıt özelliği yok. Fiyatı da gümrüğe takılacak bir fiyat değil. Yol yaptı yol dedi: Kardeşim ben dışarıda uçuracağım. Genişletmek için tıkla... @Yol yaptı yol Ben getirttiğim drone'u sana satabilirim ilgilenirsen. Ben 10 dakika kullandım sadece, kıracağımı anladığım için kutusuna kaldırdım.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 20 Ocak 2017 #16 Mehmet Yunus Nişancı dedi: Aldığın drone'da video kayıt özelliği yok. Fiyatı da gümrüğe takılacak bir fiyat değil. @Yol yaptı yol Ben getirttiğim drone'u sana satabilirim ilgilenirsen. Ben 10 dakika kullandım sadece, kıracağımı anladığım için kutusuna kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Abi eyvallah ama sağ ol ya sıfır almak istiyorum ama yine de teşekkür ederim.
Mehmet Yunus Nişancı dedi: Aldığın drone'da video kayıt özelliği yok. Fiyatı da gümrüğe takılacak bir fiyat değil. @Yol yaptı yol Ben getirttiğim drone'u sana satabilirim ilgilenirsen. Ben 10 dakika kullandım sadece, kıracağımı anladığım için kutusuna kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Abi eyvallah ama sağ ol ya sıfır almak istiyorum ama yine de teşekkür ederim.
Mehmet Yunus Nişancı Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 11 20 Ocak 2017 #17 Yol yaptı yol dedi: Abi eyvallah ama sağ ol ya sıfır almak istiyorum ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sen bir bak. Çizik yok. Eachine 250 FPV KAMERALI DRONE - Diğer RC Model Helikopter sahibinden.com'da - 379934787
Yol yaptı yol dedi: Abi eyvallah ama sağ ol ya sıfır almak istiyorum ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sen bir bak. Çizik yok. Eachine 250 FPV KAMERALI DRONE - Diğer RC Model Helikopter sahibinden.com'da - 379934787
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 20 Ocak 2017 #18 Abi 1000 TL yok ki bende olmaz yani .
Mehmet Yunus Nişancı Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 11 20 Ocak 2017 #19 Yol yaptı yol dedi: Abi 1000 TL yok ki bende olmaz yani . Genişletmek için tıkla... Dışarıda uçuracağım yazmışsın ya büyük bir şey istiyorsun sandım.
Yol yaptı yol dedi: Abi 1000 TL yok ki bende olmaz yani . Genişletmek için tıkla... Dışarıda uçuracağım yazmışsın ya büyük bir şey istiyorsun sandım.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 20 Ocak 2017 #20 Mehmet Yunus Nişancı dedi: Dışarıda uçuracağım yazmışsın ya büyük bir şey istiyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... Da maksimum 300 TL.
Mehmet Yunus Nişancı dedi: Dışarıda uçuracağım yazmışsın ya büyük bir şey istiyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... Da maksimum 300 TL.