Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Yurt dışından gelmiş Microsoft Türkiye garantisi bitmek üzere ithalatçı garantisi 2025'e kadar sizce alınır mı? Oyunlarda falan sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Yurt dışından gelmiş Microsoft Türkiye garantisi bitmek üzere ithalatçı garantisi 2025'e kadar sizce alınır mı? Oyunlarda falan sorun çıkarır mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Ağustos 2023 #2 Fiyatı nedir?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 22 Ağustos 2023 #3 Yurtdışı ama neresi? Avrupa cihazları iki yıl Microsoft garantili oluyor. Bizzat deneyimlediğim için biliyorum.
Yurtdışı ama neresi? Avrupa cihazları iki yıl Microsoft garantili oluyor. Bizzat deneyimlediğim için biliyorum.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Mirza Kaplan dedi: Fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... 7300 liraydı Famronty dedi: Yurtdışı ama neresi? Avrupa cihazları iki yıl Microsoft garantili oluyor. Bizzat deneyimlediğim için biliyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa sanırım
Mirza Kaplan dedi: Fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... 7300 liraydı Famronty dedi: Yurtdışı ama neresi? Avrupa cihazları iki yıl Microsoft garantili oluyor. Bizzat deneyimlediğim için biliyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa sanırım
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 22 Ağustos 2023 #5 Waylarama dedi: 7300 liraydı Avrupa sanırım Genişletmek için tıkla... Alınır.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 22 Ağustos 2023 #6 Waylarama dedi: 7300 liraydı Avrupa sanırım Genişletmek için tıkla... Avrupa ise Microsoft hesabı üzerinden kontrol etsin iki yıl garantili çıkar. Kontrolcü maalesef bir yıl garantilidir. Muhtemelen bitmiştir de. Fiyat da uygun bence.
Waylarama dedi: 7300 liraydı Avrupa sanırım Genişletmek için tıkla... Avrupa ise Microsoft hesabı üzerinden kontrol etsin iki yıl garantili çıkar. Kontrolcü maalesef bir yıl garantilidir. Muhtemelen bitmiştir de. Fiyat da uygun bence.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 MzSe dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Famronty dedi: Avrupa ise Microsoft hesabı üzerinden kontrol etsin iki yıl garantili çıkar. Kontrolcü maalesef bir yıl garantilidir. Muhtemelen bitmiştir de. Fiyat da uygun bence. Genişletmek için tıkla... 7000 e daha güzel Tr olanını buldum
MzSe dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Famronty dedi: Avrupa ise Microsoft hesabı üzerinden kontrol etsin iki yıl garantili çıkar. Kontrolcü maalesef bir yıl garantilidir. Muhtemelen bitmiştir de. Fiyat da uygun bence. Genişletmek için tıkla... 7000 e daha güzel Tr olanını buldum