teoman.t Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 643 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Merhaba 2015'de Amerika'dan Samsung S8 Plus telefon almıştım. Orada kullanıp Türkiye'ye döndüğümde açtırıp kullanmaya devam ettim. Yine yurt dışına çıkacağım. Orada kullanabilir miyim? Telefonu T-Mobile'dan aldik. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022
Merhaba 2015'de Amerika'dan Samsung S8 Plus telefon almıştım. Orada kullanıp Türkiye'ye döndüğümde açtırıp kullanmaya devam ettim. Yine yurt dışına çıkacağım. Orada kullanabilir miyim? Telefonu T-Mobile'dan aldik.
O Onur Alkuş Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 25 Mart 2022 #2 Yasal yollardan mı açtırdın hocam ?
teoman.t Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 643 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #3 Onur Alkuş dedi: Yasal yollardan mı açtırdın hocam? Genişletmek için tıkla... Evet e-Devlet uzerinden.
Onur Alkuş dedi: Yasal yollardan mı açtırdın hocam? Genişletmek için tıkla... Evet e-Devlet uzerinden.
O Onur Alkuş Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 25 Mart 2022 #4 teoman.t dedi: Evet e-Devlet uzerinden. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı konuşma paketleriyle konuşabilirsin anca dostum , tekrar geri kayıt yaptırman lazım IME numarasını
teoman.t dedi: Evet e-Devlet uzerinden. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı konuşma paketleriyle konuşabilirsin anca dostum , tekrar geri kayıt yaptırman lazım IME numarasını
teoman.t Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 643 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #5 Onur Alkuş dedi: Yasal yollardan mı açtırdın hocam? Genişletmek için tıkla... Evet e-Devlet uzerinden. Onur Alkuş dedi: Yurt dışı konuşma paketleriyle konuşabilirsin anca dostum, tekrar geri kayıt yaptırman lazım ıme numarasını. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında mi acmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Onur Alkuş dedi: Yasal yollardan mı açtırdın hocam? Genişletmek için tıkla... Evet e-Devlet uzerinden. Onur Alkuş dedi: Yurt dışı konuşma paketleriyle konuşabilirsin anca dostum, tekrar geri kayıt yaptırman lazım ıme numarasını. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında mi acmam lazim?