NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 17 Ağustos 2024 #11 Miike Tyson dedi: Kutusu olmadıktan sonra da benim için değeri kalmıyor hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam bakabilirlerde bakmayabilirlerde adamlar keyfine göre istediğine bakıyorlar istediğine bakmıyorlar.
Miike Tyson dedi: Kutusu olmadıktan sonra da benim için değeri kalmıyor hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam bakabilirlerde bakmayabilirlerde adamlar keyfine göre istediğine bakıyorlar istediğine bakmıyorlar.
Miike Tyson Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 363 17 Ağustos 2024 #12 NinimuRarei dedi: Şans işi hocam bakabilirlerde bakmayabilirlerde adamlar keyfine göre istediğine bakıyorlar istediğine bakmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sorumda zaten baktıkları zaman kutulu bir ayakkabı görünce sıkıntı cıkarırlar mı?
NinimuRarei dedi: Şans işi hocam bakabilirlerde bakmayabilirlerde adamlar keyfine göre istediğine bakıyorlar istediğine bakmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sorumda zaten baktıkları zaman kutulu bir ayakkabı görünce sıkıntı cıkarırlar mı?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 17 Ağustos 2024 #13 Miike Tyson dedi: Hocam benim sorumda zaten baktıkları zaman kutulu bir ayakkabı görünce sıkıntı cıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Kutulu bir şekilde görürlerse sıkıntı çıkabilir fakat arkadaşınız bunu kişisel kullanım için falan derse belki geçebilir.
Miike Tyson dedi: Hocam benim sorumda zaten baktıkları zaman kutulu bir ayakkabı görünce sıkıntı cıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Kutulu bir şekilde görürlerse sıkıntı çıkabilir fakat arkadaşınız bunu kişisel kullanım için falan derse belki geçebilir.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 Hocam kutuyu bozup dumduz yapip ustune ayakkabilari koysaniz nasil olur ? Hatta bu iki parcayi ayri bolmelere koyun.
Hocam kutuyu bozup dumduz yapip ustune ayakkabilari koysaniz nasil olur ? Hatta bu iki parcayi ayri bolmelere koyun.
Miike Tyson Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 363 17 Ağustos 2024 #15 NinimuRarei dedi: Kutulu bir şekilde görürlerse sıkıntı çıkabilir fakat arkadaşınız bunu kişisel kullanım için falan derse belki geçebilir. Genişletmek için tıkla... Gelecek arkadaşım bayan getireceği ayakkabıda 47 numara sevgilime hediye aldım vs dese sorun çıkarırlar mı? Abdullah7 dedi: Hocam kutuyu bozup dumduz yapip ustune ayakkabilari koysaniz nasıl olur? Hatta bu iki parcayi ayri bolmelere koyun. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi de dediğim gibi kutusuda önemli özel seri bir ayakkabı.
NinimuRarei dedi: Kutulu bir şekilde görürlerse sıkıntı çıkabilir fakat arkadaşınız bunu kişisel kullanım için falan derse belki geçebilir. Genişletmek için tıkla... Gelecek arkadaşım bayan getireceği ayakkabıda 47 numara sevgilime hediye aldım vs dese sorun çıkarırlar mı? Abdullah7 dedi: Hocam kutuyu bozup dumduz yapip ustune ayakkabilari koysaniz nasıl olur? Hatta bu iki parcayi ayri bolmelere koyun. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi de dediğim gibi kutusuda önemli özel seri bir ayakkabı.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 17 Ağustos 2024 #16 Miike Tyson dedi: Gelecek arkadaşım bayan getireceği ayakkabıda 47 numara sevgilime hediye aldım vs dese sorun çıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Bence sorun çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta kişisel kullanım için getiriyorsanız sıkıntı çıkmaması gerek.
Miike Tyson dedi: Gelecek arkadaşım bayan getireceği ayakkabıda 47 numara sevgilime hediye aldım vs dese sorun çıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Bence sorun çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta kişisel kullanım için getiriyorsanız sıkıntı çıkmaması gerek.