Yurt dışından gelmiş ekran kartı alınır mı?

EmrePe

Centipat
Daha fazla  
Kazakistan'dan gelmiş ekran kartı alınır mı? Bana herhangi bir sorun çıkarır mı?

Kazakistan'dan gelmiş ekran kartı alınır mı? Bana herhangi bir sorun çıkarır mı?

Nereden alacaksın site alıcı güvenli ise alınır ben RAM aldım 2 yıl boyunca yurt dışından halen canavar gibi çalışıyor.

İkinci el olarak hiçbir parçayı önermiyorum.
1000 dolara sistem toplama yaptım 2. elden ve 2200+ dolar değerinde bir sistem elde ettim. Bu bakımdan 2. el doğru şekilde kullanılırsa, araştırılırsa ciddi karlar elde ettirebiliyor.

İkinci el olarak hiçbir parçayı önermiyorum.
Türkiyede mi önermiyorsunuz hocam ?
Funmark testine sokarsan herhangi bir kapanma olmazsa,sorunsuz alınır. Garanti dahilinde olmadığı sürece risk vardır. Fiyat ona göre konuşulur,TR pazarı üzerinden veremez,daha alt fiyat konuşmak zorunda. Onun haricinde alınır. Garanti olmadığı için daima risk vardır. Ama funmark testini geçerse,uzun süre (ekstrem olaylar hariç) bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Alınabilir ancak öncelikle yurtdışı olduğu için garantisi olmadığını düşünerek alacaksın. Bu sebepten fiyatının ciddi avantajlı olması gerekiyor. Ayrıca kartın içinin açılmamış olmasına dikkat et, bir de test vs yapıp öyle al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…