Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.093 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #1 Brüksel'den arkadaşım gelecek. Ona getirtebileceğim, Türkiye'de olmayan veya Türkiye'de daha pahalı olan bir şey önerir misiniz?
Brüksel'den arkadaşım gelecek. Ona getirtebileceğim, Türkiye'de olmayan veya Türkiye'de daha pahalı olan bir şey önerir misiniz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Nisan 2019 #2 Hocam çadır da getirebilir, TR'de hiç adı şanı duyulmamış bir kitap da. Bu kadar ucu açık öneri istemeyin. İlgilendiğiniz alanları yazın.
Hocam çadır da getirebilir, TR'de hiç adı şanı duyulmamış bir kitap da. Bu kadar ucu açık öneri istemeyin. İlgilendiğiniz alanları yazın.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.093 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #3 Jira dedi: Hocam çadır da getirebilir, TR'de hiç adı şanı duyulmamış bir kitap da. Bu kadar ucu açık öneri istemeyin. İlgilendiğiniz alanları yazın. Genişletmek için tıkla... Elektronik aletler,aksesuarlar
Jira dedi: Hocam çadır da getirebilir, TR'de hiç adı şanı duyulmamış bir kitap da. Bu kadar ucu açık öneri istemeyin. İlgilendiğiniz alanları yazın. Genişletmek için tıkla... Elektronik aletler,aksesuarlar
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Nisan 2019 #4 Raki, viski falan getirsin, cok daha ucuz
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 10 Nisan 2019 #5 Şişme yenge getirebilirsin. Yurt dışından biri gelirse koli koli viski getirttirdim.
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 10 Nisan 2019 #6 Getirtin bir 2080Ti. Satarsınız burada. Tertemiz kar edersiniz.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Nisan 2019 #7 @Hielaph Türkiye'de döviz artisi söz konusuyken inanin hemen hemen ayni kapiya denk geliyor, yani degmez.
@Hielaph Türkiye'de döviz artisi söz konusuyken inanin hemen hemen ayni kapiya denk geliyor, yani degmez.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.093 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #8 Neşeli Enginar dedi: Raki, viski falan getirsin, cok daha ucuz Genişletmek için tıkla... Doğru hocam Ama kullanmıyorum alkol teşekkürler öneri için KırAtlıLiberal dedi: Şişme yenge getirebilirsin. Yurt dışından biri gelirse koli koli viski getirttirdim. Genişletmek için tıkla... Gelecek arkadaşım kız olmasa isterdim mantıklı Hielaph dedi: Getirtin bir 2080Ti. Satarsınız burada. Tertemiz kar edersiniz. Genişletmek için tıkla... ahahaha mantıklı hocam da öğrenciyiz sermaye yok
Neşeli Enginar dedi: Raki, viski falan getirsin, cok daha ucuz Genişletmek için tıkla... Doğru hocam Ama kullanmıyorum alkol teşekkürler öneri için KırAtlıLiberal dedi: Şişme yenge getirebilirsin. Yurt dışından biri gelirse koli koli viski getirttirdim. Genişletmek için tıkla... Gelecek arkadaşım kız olmasa isterdim mantıklı Hielaph dedi: Getirtin bir 2080Ti. Satarsınız burada. Tertemiz kar edersiniz. Genişletmek için tıkla... ahahaha mantıklı hocam da öğrenciyiz sermaye yok
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 10 Nisan 2019 #9 Neşeli Enginar dedi: @Hielaph Türkiye'de döviz artisi söz konusuyken inanin hemen hemen ayni kapiya denk geliyor, yani degmez Genişletmek için tıkla... Yok yahu. Oradan 800 dolara alınacak bir 2080Ti arkadaşa 5200 TL civarına gelir. Burada +2500 e satar.
Neşeli Enginar dedi: @Hielaph Türkiye'de döviz artisi söz konusuyken inanin hemen hemen ayni kapiya denk geliyor, yani degmez Genişletmek için tıkla... Yok yahu. Oradan 800 dolara alınacak bir 2080Ti arkadaşa 5200 TL civarına gelir. Burada +2500 e satar.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 10 Nisan 2019 #10 Lyon dedi: Doğru hocam Ama kullanmıyorum alkol teşekkürler öneri için Gelecek arkadaşım kız olmasa isterdim mantıklı ahahaha mantıklı hocam da öğrenciyiz sermaye yok Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi viski, bira getirsin söyleyin öyle bir şansım yok ki.
Lyon dedi: Doğru hocam Ama kullanmıyorum alkol teşekkürler öneri için Gelecek arkadaşım kız olmasa isterdim mantıklı ahahaha mantıklı hocam da öğrenciyiz sermaye yok Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi viski, bira getirsin söyleyin öyle bir şansım yok ki.