Şimdi ben yurt dışına gitsem, Funko Pop alsam, 1/6 statüler alsam ve çantalar dolusu çizgi roman falan alıp Türkiye'ye dönsem, gümrükte ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Gümrük vergisi yine öder miyim?
Şimdi ben yurt dışına gitsem, funko pop alsam, 1/6 statüler alsam ve çantalar dolusu çizgi roman falan alıp Türkiye'ye dönsem, gümrükte ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Gümrük vergisi yine öder miyim?
Sorun yaşarsın, paşa paşa vergi ödetirler hatta mallara el bile koyabilirler.
Gümrük memuru X-Ray'de bavulu görüp "Aç bakalım" dediğinde, içeride bir dükkan açacak kadar malzeme görürse hayırdır ticaret mi yapıyorsun? der. Senin ben koleksiyoncuyum, satmayacağım demen bir şey ifade etmez. Yanlış hatırlamıyorsam 430 Euro'luk bir hakkın var ama olay fiyattan çok adet.
Gümrük memuru X-Ray'de bavulu görüp "Aç bakalım" dediğinde, içeride bir dükkan açacak kadar malzeme görürse hayırdır ticaret mi yapıyorsun? Der. Senin ben koleksiyoncuyum, satmayacağım demen bir şey ifade etmez. Yanlış hatırlamıyorsam 430 Euro'luk bir hakkın var ama olay fiyattan çok adet.
Gümrük memuru X-Ray'de bavulu görüp "Aç bakalım" dediğinde, içeride bir dükkan açacak kadar malzeme görürse hayırdır ticaret mi yapıyorsun? der. Senin ben koleksiyoncuyum, satmayacağım demen bir şey ifade etmez.
Şimdi ben yurt dışına gitsem, Funko Pop alsam, 1/6 statüler alsam ve çantalar dolusu çizgi roman falan alıp Türkiye'ye dönsem, gümrükte ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Gümrük vergisi yine öder miyim?
Gümrük memuru X-Ray'de bavulu görüp "Aç bakalım" dediğinde, içeride bir dükkan açacak kadar malzeme görürse hayırdır ticaret mi yapıyorsun? der. Senin ben koleksiyoncuyum, satmayacağım demen bir şey ifade etmez. Yanlış hatırlamıyorsam 430 Euro'luk bir hakkın var ama olay fiyattan çok adet.
Gümrük memuru X-ray'de bavulu görüp "aç bakalım" dediğinde, içeride bir dükkan açacak kadar malzeme görürse hayırdır ticaret mi yapıyorsun? Der. Senin ben koleksiyoncuyum, satmayacağım demen bir şey ifade etmez. Yanlış hatırlamıyorsam 430 Euro'luk bir hakkın var ama olay fiyattan çok adet.
Ama herkes Bulgaristan'dan kaç koli puff getiriyor yasak olmasına rağmen.
Bakkallar bile satıyor.
Adama puff soruyon arkadan kutuyu getiriyor 50-100tane puff.
Ama herkes Bulgaristan'dan kaç koli puff getiriyor yasak olmasına rağmen.
Bakkallar bile satıyor.
Adama puff soruyon arkadan kutuyu getiriyor 50-100tane puff.