oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Gümrükte ne olur? Max kaç TL olur (AliExpress'ten alıyorum)?
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.578 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 10 Kasım 2021 #2 %20 vergi + gümrüğe sunma ücreti. Birde aldığın ürün orjinal olmayabilir ona çok dikkat et.
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #3 Amiga dedi: %20 vergi + gümrüğe sunma ücreti. Birde aldığın ürün orjinal olmayabilir ona çok dikkat et. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir. Ve ilk Almanya'daki akrabama gönderip ordan Türkiye'ye getirilmesini planlıyorum
Amiga dedi: %20 vergi + gümrüğe sunma ücreti. Birde aldığın ürün orjinal olmayabilir ona çok dikkat et. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir. Ve ilk Almanya'daki akrabama gönderip ordan Türkiye'ye getirilmesini planlıyorum
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.578 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 10 Kasım 2021 #4 Almanya'dan valiz içerisinde gelirse Türkiye'ye girişte vergi oluşmaz. Çin'den Almanya'ya girişte vergilendirme nasıl bilmiyorum. Dediğiniz gibi olursa sadece Çin'den Almanya'ya girişte vergi oluşur, o da olursa.
Almanya'dan valiz içerisinde gelirse Türkiye'ye girişte vergi oluşmaz. Çin'den Almanya'ya girişte vergilendirme nasıl bilmiyorum. Dediğiniz gibi olursa sadece Çin'den Almanya'ya girişte vergi oluşur, o da olursa.