Yurt dışından güç kaynağı almak

EmperorsChampion

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Ben yurt dışından EVGA güç kaynağı almak istiyorum. Gümrük kargo falan çok pahalı tutar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı bileşenler vardır, yurt dışından alınmasını tavsiye etmeyeceğim. Ülkemizde Platinum sertifkalı PSU'lar bile mevcut iken yurt dışından PSU almak bana pek de mantıklı gelmiyor. Özellikle de taşıma esnasında bozulma ihtimali var. Gümrük konusunda ise adresini girdiğinde Amazon fiyat farkını ekliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şu konuya bir bak:

Amazon'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal

Merhaba, eski kasamdaki güç kaynağının üzerinde voltaj değerlerinin Türkiye'ye uygun ayarlanmış olduğu yazıyordu, zaten Türkiye'den alınmaydı. Ancak yurtdışındaki güç kaynaklarında bu durum nasıl bilmiyorum. Evga'nın çok güzel modüler güç kaynaklar mevcut ve fiyatları da uygun. Bu voltaj konusuyla ilgili de bir şey bulamadım ancak 2 yıl önce gitar amfimi bu yüzden bozmuştum. Amfinin arkasındaki voltaj değerini düşürünce yetersiz elektrik aldığından dolayı bir bozulma oldu(büyük bir sorun değildi, servise verdim 2 gün sonra düzeltip yolladılar).

Kısaca yurtdışından alacağımız bir güç kaynağı Türkiye'de bir sıkıntı yaratır mı ? Alıp kullanan çok arkadaş var ancak sisteme bir zararı olacağından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…