dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Kyrie hala yurt dışında satılıyor galiba en azından kalan ürünler. O yoksa ne almalıyım ve fiyatları ne kadar çok pahalı mı?
Kyrie hala yurt dışında satılıyor galiba en azından kalan ürünler. O yoksa ne almalıyım ve fiyatları ne kadar çok pahalı mı?
Emre Ks Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 dwarekithx dedi: Kyrie hala yurt dışında satılıyor galiba en azından kalan ürünler. O yoksa ne almalıyım ve fiyatları ne kadar çok pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Kyrie flaytrap 6 danmı bahsediyorsunuz ? Yoksa diğer premium kyrielerdenmi ?
dwarekithx dedi: Kyrie hala yurt dışında satılıyor galiba en azından kalan ürünler. O yoksa ne almalıyım ve fiyatları ne kadar çok pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Kyrie flaytrap 6 danmı bahsediyorsunuz ? Yoksa diğer premium kyrielerdenmi ?
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Emre Ks dedi: Kyrie flaytrap 6'dan mı bahsediyorsunuz? Yoksa diğer premium kyrielerden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabı önerisi istiyorum ayakkabıdan bahsetmedim ki en iyisi kyrie olduğu için onu dedim
Emre Ks dedi: Kyrie flaytrap 6'dan mı bahsediyorsunuz? Yoksa diğer premium kyrielerden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabı önerisi istiyorum ayakkabıdan bahsetmedim ki en iyisi kyrie olduğu için onu dedim