Yurt dışından Hotmail hesabına saldırı

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Herkese merhaba,
Birisi/birileri yurt dışındaki pek çok ülkeden (VPN de kullanıyor olabilir) Hotmail hesabıma girmeye çalışıyor. Bu konuda aralıklarla ısrarcı davranıyor her 5 günde 1 neredeyse böyle üst üste denemeleri görüyorum. 2FA kullanıyorum elbette ancak bunlar neden olabilir? Haveipwned'den baktığım zamanda e-postam hiç Breach edilmemiş görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir banka hesabınızın bu hotmail ile bir bağlantısı var mı?

Herhangi bir banka hesabınızın bu hotmail ile bir bağlantısı var mı?
Bu hesabım benim ilk açtığım e-postam. 2006 yılından beri kullanıyorum. 2 banka hesabımda kullanıyorum.

E-posta adresin ile abuk subuk yerlere üye isen orası patlayınca bunlar olabilir, veya üye olduğun her hangi bir yer.
Bu e-posta adresimle hiç saçma sapan yerlere kaydolmadım. Öyle şeyler için bir tane daha e-postam var onu kullanıyorum

Bu hesabım benim ilk açtığım e-postam. 2006 yılından beri kullanıyorum. 2 banka hesabımda kullanıyorum.
2FA kullanıyorsanız hiç merak etmeyin. İstedikleri kadar deneyebilirler, sonunda eşek gibi pes edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…