Yurt Dışından İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

Hocam takılan ürünlerde bahsettiğiniz işlem oluyor, takılmayan ürünlere sadece gümrük vergisi çıkıyor ya da yeni sistemle sadece sunum ücreti. Bu ürünler yasak ürünler olmadığı için direkt kapıya kadar gelir her koşulda.
Zaten ben elden getiririm ürünü eğer alırsam.

Takılma konusunu yanlış yorumladığınızı düşünüyorum. Takılma benim dediğim biçimdedir. Yasaklı olması takılmasını gerektirmez. En başta o ürünün kargolanmaması durumunu gerektirir. Bu da suçtur. Kargoya takılması suç durumlarını ifade etmez. Sadece ürünün 22 Euro üzerinde olduğunu belirtir.

Hocam 22 Euro üzeri olunca (bu eski sistem) gümrük vergisini kesip yolluyorlar yasaklı ürün ise gümrükte kalıyor, siz ürüne gidiyorsunuz. Onu söylemek istedim.

Hocam 22 Euro üzeri olunca (bu eski sistem) gümrük vergisini kesip yolluyorlar yasaklı ürün ise gümrükte kalıyor, siz ürüne gidiyorsunuz. Onu söylemek istedim.
Yasaklı ürünün ne demek olduğunu anlamadım. Neyse önemli değil. 22 Euro olayı eski değil. En güncel hali bu. Eskiden daha yüksekti şimdi 22 Euroya düşürüldü. Galiba 60 euro idi. Yasaklı ürünlerin zaten büyük alışveriş siteleri satışını hiç yapmazlar. Neyin yasaklı olduğu uluslararası bir geçerliliğe sahiptir. Benim bildiğim kadarıyla bu anlamda yasaklı ürün diye bir şey yok. 1000 euro değerinde ürün de alsan vergisini ödemeyi kabul ediyorsan sana teslim edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…