Yurt dışından ininal Kart'a havale nasıl yapılır?

Fota

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Ben yurtdışındayım ve bir sanal ininal Kart oluşturdum. Bir Türkiye'deki yakınımın telefon numarasıyla. Şimdi karta para yüklemek istiyorum. Yurt dışından havale yapmak istiyorum bu nasıl olacak? Bu mümkünse alıcı TL alacak şeklindemi yollamam gerekir, yoksa euro olarak yollasam IBAN TR olduğu için otomatik mi TL'ye dönüştürüp hesaba geçer? İninal ile PS Store'dan Türkiye account hesabıyla oyun almak için kullanmak istiyorum.

İfadeler: T21
TL olarak ininal'in hesabına havale yapınız. ya da bir kart daha çıkarıp bankamatikten Türk bankalarından yukleme yaparak aktariniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal standart hesap TL olarak açılıyor sonra euro hesabı seçeneğide var. Yurt dışından yollarken daha kolaymı olur açsam? Diğer sorumda güvenli mi? Euro hesabı açmak için her şeyi istiyor banka gibi. Yapanlar tecrübe ettiklerini paylaşır mı?
Bu arada hesabı açmak için T.C. istemişti verdim umarım güvenlidir.

Dosya Ekleri

• IMG_20210810_055533.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20210810_055632.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210810_055510.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 51

Onun yerine Papara hesabı oluşturun orada euro, dolar hesapları açabiliyorsunuz ıbana para yollayabiliyorsunuz ama sözleşmeli hesap lazım.

Sözleşmeli derken? Normal aylığımızın yattığı hesap yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…