Yurt dışından iPad Air M3 alınır mı?

vision477

Picopat
Daha fazla  
Selam yakın zamanda arkadasim ABD'ye gidecek oradan bir şeyler aldirmak istiyorum seceneklerim arasinda oradan 13 inc iPad Air M3 var 700 dolar fiyati var. Türkiye'de de pozitif teknoloji 29 bin civarina. M2 13 inc iPad Air satiyor sizce yurt disindan garantisiz almaya değer mi ayrica yurt disindan ikinci el Meta Quest 3 aldirip biraz kullandiktan sonra satip iPad almak sizce mantıklı mı satilabilir mi?

Son düzenleme:
700 dolar şu an 27.500 TL yapıyor arada pek bir fark yok Türkiye üzerinden garantili bir ürün almanız daha sağlıkı olur.

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler oradan ikinci el iPad Air M.2'de baktim 400 500 dokar arasinda değerlendirmeye değer mi sizce bir de hakimseniz Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz.

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler oradan ikinci el iPad Air M.2'de baktim 400 500 dokar arasinda değerlendirmeye değer mi sizce bir de hakimseniz Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz.

Quest 3'ün ne olduğu hakkında bir bilgim var ama alın almayın yorumu yapamam, hocam bütçe yetiyorsa her türlü TR garantili alın derim yurt dışından alacağınız ikinci el bir üründe iki gün sonra sorun çıkarsa karşınızda kimseyi bulamazsınız.

Quest 3'ün ne olduğu hakkında bir bilgim var ama alın almayın yorumu yapamam, hocam bütçe yetiyorsa her türlü TR garantili alın derim yurt dışından alacağınız ikinci el bir üründe iki gün sonra sorun çıkarsa karşınızda kimseyi bulamazsınız.

Kusura bakmayın sürekli soru yağdırıyor gibi olacak biraz ama orada iPad Pro 6.nesil yenilenmiş Amazon'da satılıyor fiyat olarak 600 dolar bandinda bir de Air M.2 alırsam herhangi bir bir kronik sorunla karşılaşır mıyım?

Kusura bakmayın sürekli soru yağdırıyor gibi olacak biraz ama orada iPad Pro 6.nesil yenilenmiş Amazon'da satılıyor fiyat olarak 600 dolar bandinda bir de Air M.2 alırsam herhangi bir bir kronik sorunla karşılaşır mıyım?

Aklınıza takılan soruları dilediğiniz gibi sorun hocam elimden geldiğince yardımcı olurum yardımlaşmak güzeldir, yenilenmiş konusunda çok sıkıntı çeken de var hiç sıkıntı çekmeyen de tamamen yenileyen kişinin iş bilmesine ve kullandığı parçalara bağlısınız yan sanayi parça da takabilir orijinal de içini açmadan anlayamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı