Yurt dışından iPhone 12 Pro almak

astaqq

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller, yurt dışı 12 Pro almayı düşünüyorum şu an iPhone 7 kullanıyorum 4+4 ay kullandıktan sonra 4 ay da herkesin yaptığı gibi internet paylaşımı ile kullanacağım. Sizce dikkat etmem gereken şeyler nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi bende merak ettim, yurt dışından alınacaksa eğer güncel model almak çok daha mantıklı çünkü kullanım süresi dolunca yurt dışı olan cihaz çok değer kaybedecek.

(Arkadaş bütçe 16.000 diye yorum yapmıştı alt kısmı ona istinaden yazdım.)

Kapalı kutu olması çok fark etmez sonuçta açıldıktan sonra ikinci el olacak. 19-20 civarına sıfır 14 alabilirsiniz. Telefoncu aracılığı ile mi yoksa yurt dışında yaşayan tanıdık aracılığı ile mi alacaksınız?

4+4 ay kullandıktan sonra 4 ay da herkesin yaptığı gibi internet paylaşımı ile kullanacağım

Ayrıca bu şekilde yapmanıza gerek yok, 2+2 ay şeklinde geçici kayıt yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bütçeniz nedir hocam?

Bütçeyi bende merak ettim, yurt dışından alınacaksa eğer güncel model almak çok daha mantıklı çünkü kullanım süresi dolunca yurt dışı olan cihaz çok değer kaybedecek.

Bütçem 16k.
Alacağım telefon kapalı kutu 0 cihaz.

Şimdiki telefonumdan kurtulmak için yeterli bir telefon olduğunu düşünüyorum zaten 1-2 yıl kullanır satarım.

Bütçem 16k.
Alacağım telefon kapalı kutu 0 cihaz.

Şimdiki telefonumdan kurtulmak için yeterli bir telefon olduğunu düşünüyorum zaten 1-2 yıl kullanır satarım.

Az önceki yorumda aynıydı neden sildiniz anlamadım, benim yorumumu tekrar okumanızı rica edeceğim.

Alınmaz ölü yatırım. 2 seneye kim ne yapsın o telefonu hem de yurt dışı cihazı?

Hocam bu bütçede daha mantıklı telefon göremiyorum sizin tercihiniz nedir Apple tarafından.

(Arkadaş bütçe 16.000 diye yorum yapmıştı alt kısmı ona istinaden yazdım.)

Kapalı kutu olması çok fark etmez sonuçta açıldıktan sonra ikinci el olacak. 19-20 civarına sıfır 14 alabilirsiniz. Telefoncu aracılığı ile mi yoksa yurt dışında yaşayan tanıdık aracılığı ile mi alacaksınız?

Ayrıca bu şekilde yapmanıza gerek yok, 2+2 ay şeklinde geçici kayıt yaptırabilirsiniz.

Hocam tanıdık değil Kadıköy'den bir telefoncudan alacağım siz 20k civarına 14 bulabileceğimi belirtmişsiniz baktığım zaman kapalı kutu sıfır cihazlar 22-23K civarı bütçem el verse eyvallah sağ ol aldığım telefonun IMEI süresi bittikten sonra değer kaybediceğini bilerek alıyorum ayrıca geçici kayıt dediğiniz nasıl oluyor.

Son düzenleme:
Hocam bu bütçede daha mantıklı telefon göremiyorum sizin tercihiniz nedir Apple tarafından.

Hocam tanıdık değil Kadıköy'den bir telefoncudan alacağım siz 20k civarına 14 bulabileceğimi belirtmişsiniz baktığım zaman kapalı kutu sıfır cihazlar 22-23K civarı bütçem el verse eyvallah sağ ol aldığım telefonun IMEI süresi bittikten sonra değer kaybediceğini bilerek alıyorum ayrıca geçici kayıt dediğiniz nasıl oluyor.

O paraya tanıdıklara kapalı kutu yurt dışı 15 getirtiyorum ben. Kadıköy'de fazla kâr payı koymuşlar. Güvenilir Facebook gruplarına bakın derim, dediğim rakamlara bulacaksınız kapalı kutu olarak.
Geçici kayıt işini yine dediğim gibi bazı telefoncular ve yurt dışı cihaz satanlar yapıyor. Hat başına 500TL olması gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı