M mkutayb Centipat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bir günlük Gürcistan'a gidip iPhone 13 Pro Max almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
Merhaba arkadaşlar bir günlük Gürcistan'a gidip iPhone 13 Pro Max almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
kefenci50 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 372 Çözümler 1 23 Aralık 2021 #2 Türkiye’de pasaport kaydı yaptırman lazım yoksa kullanamazsın.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 23 Aralık 2021 #3 Toplam ne kadara denk geliyor? Ve Türkiye fiyatı nedir? Bunları karşılaştırıp bir sonuca varabilirsiniz.
Toplam ne kadara denk geliyor? Ve Türkiye fiyatı nedir? Bunları karşılaştırıp bir sonuca varabilirsiniz.
M mkutayb Centipat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #4 kefenci50 dedi: Türkiye’de pasaport kaydı yaptırman lazım yoksa kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. AidenPearce dedi: Toplam ne kadara denk geliyor? Ve Türkiye fiyatı nedir? Bunları karşılaştırıp bir sonuca varabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan almak daha karlı oluyor teşekkür ederim yardımınız için.
kefenci50 dedi: Türkiye’de pasaport kaydı yaptırman lazım yoksa kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. AidenPearce dedi: Toplam ne kadara denk geliyor? Ve Türkiye fiyatı nedir? Bunları karşılaştırıp bir sonuca varabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan almak daha karlı oluyor teşekkür ederim yardımınız için.
3 379896 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 67 17 Ocak 2022 #5 Ben de senin gibi almayı düşündüm şöyle bir problem yaşadım kendi cihazımın üzerine alsam imeil üzerine problem olur mu diye düşündüm parası fazla diye ıvır zıvır da var diye vazgeçtim yine de sen bilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2022
Ben de senin gibi almayı düşündüm şöyle bir problem yaşadım kendi cihazımın üzerine alsam imeil üzerine problem olur mu diye düşündüm parası fazla diye ıvır zıvır da var diye vazgeçtim yine de sen bilirsin.