Yurt dışından iPhone 16 Pro Max almak mantıklı mı?

Çin'den alacağım alırsam teşekkür ederim ayrıca.

Ağustos eylül arası yok 2 ay uzatıyoruz yok 5 ay uzatıyoruz diyenler gelir ama aslında dolandırıcılardır eylül biter ekim Kasım arasında yok devlet şöyle dedi telefonlar kapanıyor yok 4+4 kullanacağız sonraki sene açılmayacak derler millet telefonu ucuzdan ellerinden çıkarır sonra bu işin kaarını yapan üçkağıtçı insanlar olur ya da kandırıkçı esnaf olur sırf bu laflardan dolayı veya milletin çekememezliği tutar "birader benim iphonem var senin nerede" falan gibili düşünceli insanlar çıkar ortaya kıskanır istemez kullanmasını karşıdakinin gibi dedikodular senelerdir var harbi gına geldi artık.

Okurken güldüm artık trajikomik geliyor bu mesele, şimdi aşağıya bu "geçici kayıt" palavrasının aslını bırakıyorum:
Devletin yurt dışında ikamet edipte uzun süreli Türkiye'de kalan Türk veya yabancı kişiler için verdiği bir kullanım süresi uzatma hizmeti ve gerekli şartları karşılıyorsanız (yurt dışında ikamet etmek ve o sene içinde Türkiye'ye gelmiş olup işlem yapmak istediğiniz cihazın kapanmış olması) bunu ücretsiz şekilde yapıyorsunuz tamamen resmi. (buradan sonrası tahmin ama büyük olasılıkla doğrudur) Bizim üçkağıtçılarda bir isimle 500 kişiye yaparsa bende devlet olarak o kişiden gelen talebi reddederim sistem bozuk sonra devlet izin vermiyor vs meselesi tahminimce budur yani.

Alınabilir, bende bizzat öyle getirttirdim. Benimki avrupa modeli 1 Fiziki 1 Esim. Alırken Avrupa modeli olmasına dikkat et. Ben Kayıt ettirmeyi düşünüyordum sonra 30 Bin Çok ciddi bir rakam olduğu için vazgeçtim. En kötü düzenleme gelir kapatırlarsa alırsın birtane Mobil Modem. Sim kartını takarsın ona Wifi arama şeklinde kullanırsın

Ne hakla böyle bir mesaj yazabiliyorsunuz? Her sene kayıt ücretlerine zam geldiği aşikar. Her yerde dolanan söylentileri siz de bizim kadar duyuyorsunuz belli ki devlet yurt dışı telefonun önünü kesmek için önlem alacak. Boş boşuna arkadaşa yükselmeye hakkınız yok. Siz böyle konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyin bence.

Buyurun siz nereden çıktınız ve kimsiniz? Kusura bakmayın ben laflarınızı o kadar takacak birisi değilim lütfen başka bir kapıya başkasına söylenin. Biz gerçekleri anlatırız burada hiçbir kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok ben kos koca rehberimde bile bu konu hakkında tonlarca yazı yazdım beyefendi hazretleri aklınızı başınıza toplayınız aylardır yıllardır olan şeyler bunlar şimdi mi önünü kesiyor önceki belki 10 seneden beri bu ücretlere zam geliyor sizin gibi insanlar bunları o zamanlarda diyordu biraz daha düşünmen gerek ve araştırman gerek.

Bir paragraf boyunca gereksiz kışkırtıcı cümleler kurmanız yersiz olmuş. Laflarımı takıp takmamanız umurumda bile deği, ben konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyorum. O "kos koca" rehberiniz size kalsın, zira benim açımdan hiçbir geçerlilik arz etmiyor. Yıllardır olan bir şey diye siz kendiniz de söylemişsiniz, demek ki devletin bu konuda bir şeyler yaptığı aşikar. Siz neye dayanarak ters ters konuşuyorsunuz anlamak zor. Araştırma tavsiyenizi hiç umursamıyorum. İnsan önce kendine bir bakmalı araştırmaya ihtiyacı olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…