Yurt dışından iPhone 7 getirtmek

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
Dayım Avustralya'da yaşıyor ve ay sonu Türkiye'ye gelecek. Ben de gelirken iPhone 7 isteyeceğim. Telefonu Türkiye'de kullanırken bir sıkıntı olur mu ? Bazı yerlerde okudum güncelleme almıyormuş, sürekli kapanıyormuş tarzı şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinin pasaportuna kaydetmen lazım diye biliyorum. Onun için de ufak bir miktar ücret ediyorsun. Dayının pasaportuna kayıtlı telefon yoksa kaydettirebilirsin. Umarım yanlış bilmiyorumdur :D

Aldığında garantisi geçerliyse bakar geçerli değilsede bakar. Servisten yararlanamazsınız eğer garantisi yoksa fakat müşteri hizmetleri falan yardım ediyor.
Ayrıca sanırım 1 yıl veya 6 ay süreyle telefon kayıt ettirebiliyorsun pasaporta, eğer dayın 1 yıldır pasaporta telefon kayıt ettirmemişse telefonu 170₺’di sanırım o fiyata kayıdını yapıp kullanabiliyorsun. Daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi bilgi verirler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı