Yurt dışından iPhone 8 Almak

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Burada iPhone 8'ler 4500 TL'den başlıyor. Yurt dışından alsam ve getirsem daha ucuza alırım ama aklımda takıntılar var. Ya gümrüğe takılırsa o zaman ta yurt dışından getirtme zahmetinde niye bulunayım ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından sim kartı takılabilen herhangi bir cihazı getiremezsiniz. Gümrükten geçmez, geçmeden geri döner. İthalatçı izniniz olmadan yapamazsınız.

Nasıl ya? Free SIM olayı ne peki ?
Free SIM olayı bütün hatları destekliyor anlamına gelir, yani ülkemizde kullanabilmek için Free SIM modelini almamız gerekli. Diğer modeller tek hat destekli olurlar ve ülkemizde kullanılamaz.

Free SIM olayı bütün hatları destekliyor anlamına gelir, yani ülkemizde kullanabilmek için Free SIM modelini almamız gerekli. Diğer modeller tek hat destekli olurlar ve ülkemizde kullanılamaz.
Guest Merhaba kardeşim bir adamla görüşeceğim telefonu free sim olduğunu söylüyor.Aklıma sonrada sim kilitini kırmış olabilmesi geldi ama hayır dedi. Amerika'dan öyle geldiiini söyledi. Hadi diyelim ki burda kırdılar sim kilitini sıkıntı çıkarır mı?

Yurtdışından kendiniz valizde getirecekseniz hiç bir sıkıntı olmaz fakat kargo vb. yollarla gelmez. Bu arada aldıktan sonra kayıt harç ücreti ödeyeceksiniz bunu ve kayıt yaptıracak pasaport var mı bunları da hesaba katın.

Evet amerikan free SIM modellere seçilip yolcu bereberinde getirilir bu cihazlara genel olarak SPOT cihaz adı verilir amerikadan getirilen cihazlarda TR garantisi bulunmaz.

Evet amerikan free SIM modellere seçilip yolcu bereberinde getirilir bu cihazlara genel olarak SPOT cihaz adı verilir amerikadan getirilen cihazlarda TR garantisi bulunmaz.
Cihaz İphone X. Spot cihaz nedir, sıkıntı çıkarır mı? bugüne kadar hiçbir telefonumu garantiye göndermedim. Garanti benim için fark etmez.

Cihaz İphone X. Spot cihaz nedir, sıkıntı çıkarır mı? bugüne kadar hiçbir telefonumu garantiye göndermedim. Garanti benim için fark etmez.
Hayır normalde avrupa üzerinden getirilseydi 1 yıllık apple garantisi olurdu. SPOT cihazda sorun oluşmaz sadece TR de garantisi yoktur orjinal cihazlardır yolcu beraberinde yurtdışından ülkeye giriş yaptıkları için SPOT adı verilir bu cihazlar pasaport kaydı ister pasaport kayıtsız 120gün kullanılır ardından cihaz gelen ve giden aramalara kapanır pasaport kaydı yapılana kadar açılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…