Yurt dışından İPhone alınır mı?

emirhank14

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Pro B550m-P Gen3 - R5 5500 - RTX 2060 - 16 GB RAM
Merhaba, kamera ve oyun amaçlı 2. telefon olarak iPhone 13&14 yurt dışı iPhone almayı planlıyorum, acaba yılbaşını mı beklesem çünkü harçlara zam gelecek bu yüzden yurt dışı telefonların değeri düşebilir mi acaba?

Kuzenim Gürcistan'a gidip aldı geldi (14Pro Max). Daha ucuza geldi. Tüm IMEI, yeme-içme, konaklama masrafları dahil.

Çok düşeceğini sanmıyorum ama IMEI atma planınız yoksa alınabilir onun dışında IMEI atacaksanız işler biraz karışıyor.

Ne kadarlık bir farktan bahsediyoruz?
Detaylı bilgim yok. İstanbul'dan arabayla gitti Gürcistan'da bir gün kaldı. Telefonu aldı geri döndü. Sorduğumda tüm masraflara rağmen daha ucuza geldiğini söyledi.

Detaylı bilgim yok. İstanbul'dan arabayla gitti Gürcistan'da bir gün kaldı. Telefonu aldı geri döndü. Sorduğumda tüm masraflara rağmen daha ucuza geldiğini söyledi.
Evet toplam 26000 ediyor yolculuk dahil, yarı fiyatına geliyor

Çok düşeceğini sanmıyorum ama IMEI atma planınız yoksa alınabilir onun dışında IMEI atacaksanız işler biraz karışıyor.
Yani kayıt ücreti arttığı için değeri düşer düşünüyordum, siz olmaz mı diyorsunuz?

Yani kayıt ücreti arttığı için değeri düşer düşünüyordum, siz olmaz mı diyorsunuz?

Son düzenleme:

Bence de düşebilir ama ne olacağı pek belli olmayabilir. Düşmese de yine yarı fiyatına ürünü almış olacaksınız. Yeni gelen yasalarla zaten çoğu kişi elindeki cihazları satmaya çalışıyor bu yüzden bir düşüş yaşanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…