frotex Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti İntel Core i7 10750H 16GB Crucial Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Eylül-Ekim ayında kardeşim Portekiz'e gideceği için kendime iPhone 13, 14 almayı düşünüyorum. Telefon aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor? Pasaporta kayıt ettirdikten sonra Türkiye'de kullanım için ücret gerekiyor diye biliyorum. Ne yepmamız lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Eylül-Ekim ayında kardeşim Portekiz'e gideceği için kendime iPhone 13, 14 almayı düşünüyorum. Telefon aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor? Pasaporta kayıt ettirdikten sonra Türkiye'de kullanım için ücret gerekiyor diye biliyorum. Ne yepmamız lazım?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #2 Kayıt ettirirken zaten ücreti ödüyorsun ve sadece senin adına olan hat ile kullanıyorsun. Ücreti 6000TL olması lazım.
Kayıt ettirirken zaten ücreti ödüyorsun ve sadece senin adına olan hat ile kullanıyorsun. Ücreti 6000TL olması lazım.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.209 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 1 Mayıs 2023 #3 Sadece pasaport ya da kimliğiniz üzerine kayıt yapmanız ve harç yatırmanız gerekiyor. Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.
Sadece pasaport ya da kimliğiniz üzerine kayıt yapmanız ve harç yatırmanız gerekiyor. Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.