Yurt dışından iPhone alınır mı?

selamdayi

Hectopat
Yer
İstanbul
Dostlar merhaba yurt dışı bir iPhone alacağım düşündüğüm model 13 ve fiyatı 16.000TL. Araştırdğım kadarıyla normal SIM 4 ay, e SIM 4 ay geri kalan 4 ay ise cihaz kapalı oluyor sanırım. Ben bu 4 ay kapalı zamanında iPhone 13 çift simli olduğu için SIM kartını diğer yuvaya taksam tekrar 4 ay daha aktif olur mu cihaz? Ayrıca yurt dışı iPhone alınır mı? Konu altına Android önermeyin zaten bir iPhone 12 mini kullanıcısıydım bozulduğu için böyle bir şeye başvurdum.

Kesinlikle al öneririm 3 4 senedir kullanıyorum ip 11 le baslamistim her sene kapandığında az para verip yeni model aliyorum o yüzden telefonda hem güncel kalıyor hemde bayağı ucuza geliyor

Diğer yuvaya takıp 4ay daha kullanma olayı olduğunu sanmıyorum. Yurt dışı alınır mı? Konusuna gelirsek eğer IMEI parası vermeyeceksen 16bin TL çok iyi fiyat alınır ama 20bin TL IMEI vereceksen zaten hemen hemen TR fiyatına geliyor.

Kesinlikle al öneririm 3 4 senedir kullanıyorum IP 11 le baslamistim her sene kapandığında az para verip yeni model aliyorum o yüzden telefonda hem güncel kalıyor hem de bayağı ucuza geliyor

Ben her sene model yükseltmeyi düşünmüyorum açıkçası yani aldığım cihazı uzun süre kullanabilir miyim?

o zaman maks 8 ay kullana biliyorum 4 ayda kapalı oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…