Efeyxa Kilopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 305 Çözümler 2 22 Temmuz 2023 #1 Ablam yakın zamanda yurt dışına gidecek. 1 tane telefon sınırı varmış galiba. 1 telefon aldıktan sonra kulaklık gibi elektronik başka şeyler getirebilir mi?
Ablam yakın zamanda yurt dışına gidecek. 1 tane telefon sınırı varmış galiba. 1 telefon aldıktan sonra kulaklık gibi elektronik başka şeyler getirebilir mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.633 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Temmuz 2023 #2 İstediği kadar alır. Yeter ki kutulu getireceğim diye uğraşmasın. Kutusundan kurtulduktan sonra isterse 10 tane telefon getirsin.
İstediği kadar alır. Yeter ki kutulu getireceğim diye uğraşmasın. Kutusundan kurtulduktan sonra isterse 10 tane telefon getirsin.
psikolojimbozuldu Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 374 22 Temmuz 2023 #3 Herkes getireceğim edeceğim diyor devamı yok anlamadım gitti.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.633 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Temmuz 2023 #4 psikolojimbozuldu dedi: Herkes getireceğim edeceğim diyor devamı yok anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Getirip ne yapsın? Getirdim diye ayrı mı konu açsın? Getirdiğini kullanıyordur. Gerisini bilmene gerek de yok.
psikolojimbozuldu dedi: Herkes getireceğim edeceğim diyor devamı yok anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Getirip ne yapsın? Getirdim diye ayrı mı konu açsın? Getirdiğini kullanıyordur. Gerisini bilmene gerek de yok.