4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, City yerine İstanbul/Kadıkoy mü yazayım yoksa sadece İstanbul mu? İlçe yazmadan kargom gelir mi? Yurt dışından gelecek.
Merhaba arkadaşlar, City yerine İstanbul/Kadıkoy mü yazayım yoksa sadece İstanbul mu? İlçe yazmadan kargom gelir mi? Yurt dışından gelecek.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 16 Ağustos 2022 #2 472423 dedi: Merhaba arkadaşlar, City yerine İstanbul/Kadıkoy mü yazayım yoksa sadece İstanbul mu? İlçe yazmadan kargom gelir mi? Yurt dışından gelecek. Genişletmek için tıkla... Tam açık adres yaz zaten Türkiye'ye giriş yapınca Türk firmaları devir alıyor onlar biliyor nereye dağıtacaklarını.
472423 dedi: Merhaba arkadaşlar, City yerine İstanbul/Kadıkoy mü yazayım yoksa sadece İstanbul mu? İlçe yazmadan kargom gelir mi? Yurt dışından gelecek. Genişletmek için tıkla... Tam açık adres yaz zaten Türkiye'ye giriş yapınca Türk firmaları devir alıyor onlar biliyor nereye dağıtacaklarını.
4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 16 Ağustos 2022 #3 Serhat.48 dedi: Tam açık adres yaz zaten Türkiye'ye giriş yapınca Türk firmaları devir alıyor onlar biliyor nereye dağıtacaklarını. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazdim City:İstanbul/Kadikoy City adress: Adresimi yazdım Türkçe harf kullanmadan şç falan. Bir de country turkey yazdım ve mahallenin posta kodu tamam mıdır?
Serhat.48 dedi: Tam açık adres yaz zaten Türkiye'ye giriş yapınca Türk firmaları devir alıyor onlar biliyor nereye dağıtacaklarını. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazdim City:İstanbul/Kadikoy City adress: Adresimi yazdım Türkçe harf kullanmadan şç falan. Bir de country turkey yazdım ve mahallenin posta kodu tamam mıdır?