Yurt dışından klavye alımı

Arkadaşlar ben bu klavyeyi almak isitiyorum MechZone 72 Keys Chinese Ink Painting Keycap Set OEM Profile PBT Sublimation Keycaps for 60% Anne pro 2 Royal Kludge RK61 Geek GK61 GK64 Mechanical Keyboard bir sıkıntı çıkar mı bunun üzerine ekstra para öder miyim? Gümrük takılma olur mu ne zaman gelir tahminniz nedir?
Gelme süresi çok yüksek ben Amerika'dan Iphone 8 sipariş ettim, bir de laptop 7 ayda geldi, bence alma. :( Vergiyi de iyi kesiyolar 5000 TL verecektim normalde vergiyle 8.500 TL çıktı değmez.
Arkadaşlar ben bu klavyeyi almak isitiyorum MechZone 72 Keys Chinese Ink Painting Keycap Set OEM Profile PBT Sublimation Keycaps for 60% Anne pro 2 Royal Kludge RK61 Geek GK61 GK64 Mechanical Keyboard bir sıkıntı çıkar mı bunun üzerine ekstra para öder miyim? Gümrük takılma olur mu ne zaman gelir tahminniz nedir?
Hem bu klavye vereceğin paraya daha iyisini alabilirsin, ışıklı falan 30 dolar kazık gibime geldi. Bir de vergi ile 120 falan bulur dolar.
Bu bir klavye değil. Bu klavyenin tuşlarını satıyor sadece. Klavyeniz yoksa almanız mantıklı değil.
Aynen sadece 1 tane tuşu 20 dolar iyi kazık işi.

Bu bir klavye değil. Keycap (klavye tuşu) satıyorlar. Aliexpress gibi yerler eskiden kar ettirirdi. Şimdi hem ne zman gelceği belli değil hem de vergiler çok ucuz indirim bekleyip Türkiye'den alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı