temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Aralık 2022 #11 TunaSaygılıer dedi: Hocam TR'de para vermek istemiyorum çünkü zaten %30 filanı vergidir Genişletmek için tıkla... Tr'de daha ucuz ve TR dizilimli klavye almak varken ilginç bir planmış.
TunaSaygılıer dedi: Hocam TR'de para vermek istemiyorum çünkü zaten %30 filanı vergidir Genişletmek için tıkla... Tr'de daha ucuz ve TR dizilimli klavye almak varken ilginç bir planmış.
TunaSaygılıer Femtopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #12 temmuzz dedi: Tr'de daha ucuz ve TR dizilimli klavye almak varken ilginç bir planmış. Genişletmek için tıkla... Hocam TR Dizilimli klavyede kod yazmak çok zor Laptop kullanıyorum biriyle konuşurken vesayre çıkarır laptopunkini kullanırım ama sürekli hatalarımın hepsi neredeyse alakasız yerlere şğüçö koymaktan oluyor
temmuzz dedi: Tr'de daha ucuz ve TR dizilimli klavye almak varken ilginç bir planmış. Genişletmek için tıkla... Hocam TR Dizilimli klavyede kod yazmak çok zor Laptop kullanıyorum biriyle konuşurken vesayre çıkarır laptopunkini kullanırım ama sürekli hatalarımın hepsi neredeyse alakasız yerlere şğüçö koymaktan oluyor