Yurt dışından kol getirilir mi?

Bütçe
Tr den ucuz olsun tabiki

Umutoiz0

Femtopat
Daha fazla  
Yakında İsviçre Almanya Belçika Hollanda ve Fransa'yı içinde bulunduran bir okul gezisine gideceğim ve bu ülkelerden oyun kolu almayı düşünüyorum. Fiyatları nedir? Uyguna gelir mi? Ve vergi iadesi yapabilir miyim emin değilim. Vergi iadesi ve fiyatlarıyla ilgili bilgilendirebilir misiniz? Kol alternatifleri önerirseniz çok sevinirim.
Ayrıca bir sorun çıkarsa garanti işi var mı? Sadece merak ediyorum bunu çok da önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında İsviçre Almanya Belçika Hollanda ve Fransa'yı içinde bulunduran bir okul gezisine gideceğim ve bu ülkelerden oyun kolu almayı düşünüyorum. Fiyatları nedir? Uyguna gelir mi? Ve vergi iadesi yapabilir miyim emin değilim. Vergi iadesi ve fiyatlarıyla ilgili bilgilendirebilir misiniz? Kol alternatifleri önerirseniz çok sevinirim.
Ayrıca bir sorun çıkarsa garanti işi var mı? Sadece merak ediyorum bunu çok da önemli değil.

Hocam tax free ülkeye göre oranları ve olup olmaması değişiyor oradan gelen kolların bildiğim kadarıyla TR'de hiçbir garantisi yok.

Hocam tax free ülkeye göre oranları ve olup olmaması değişiyor oradan gelen kolların bildiğim kadarıyla TR'de hiçbir garantisi yok.
Fiyat açsıından trden çok daha ucuza geliyor ama. Kutusunu yanınızda getirmediğiniz ve kolu orada test ettiğiniz sürece sorun yok. Dolar veya euro açısından bütçeniz nedir

Kişisel eşya diye geri getirebilirsin. Ama açılıp kullanılmış olması gerek.

Hocam belki süreç farklıdır ama tax free almak için kutunun ve tax free etiketinin hasarsız olması gerekiyor diye biliyorum bana Gürcistan da öyle demişlerdi orada açıp etiketi sonradan yapıştırınca da oluyor olabilir.

Hocam belki süreç farklıdır ama tax free almak için kutunun ve tax free etiketinin hasarsız olması gerekiyor diye biliyorum bana Gürcistan da öyle demişlerdi orada açıp etiketi sonradan yapıştırınca da oluyor olabilir.
Tam bilgim yok malesef ama havaalanında sorun çıkmaması için öyle gerek diye bir konuşma vardı. Emin değilim

Fiyat açsıından TR'den çok daha ucuza geliyor ama. Kutusunu yanınızda getirmediğiniz ve kolu orada test ettiğiniz sürece sorun yok. Dolar veya euro açısından bütçeniz nedir?

Belirli bir bütçem yok Türkiye'ye göre fark edilir bir fiyat farkı varsa alacağım. Test ederim diye düşünüyorum telefona bağlanıyorlar diye biliyorum.

Kişisel eşya diye geri getirebilirsin. Ama açılıp kullanılmış olması gerek.
Zaten sadece 1 kol sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

Belirli bir bütçem yok Türkiye'ye göre fark edilir bir fiyat farkı varsa alacağım. Test ederim diye düşünüyorum telefona bağlanıyorlar diye biliyorum.
O zaman flydigi vader 4 pro ve gamesir cyclone 2 önerebilirim. Bulabilirseniz beitong kunpeng 40 da muazzam bir koldur. 3 modelin üçü de pişman etmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı