H Hyperto Femtopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #11 Abi mesela ben de simdi Hollanda'ya calismaya gideceğim, PS4 Pro ve birkac oyun alip döneceğim. Konsol dısında oyunlarda bir sıkıntı oluyor mu peki?
Abi mesela ben de simdi Hollanda'ya calismaya gideceğim, PS4 Pro ve birkac oyun alip döneceğim. Konsol dısında oyunlarda bir sıkıntı oluyor mu peki?
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 15 Mart 2022 #12 Hyperto dedi: Abi mesela ben de simdi Hollanda'ya calismaya gideceğim, PS4 Pro ve birkac oyun alip döneceğim. Konsol dısında oyunlarda bir sıkıntı oluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... PS4 Pro değil de 5 alabilirseniz 5 alın dijital 400 euro olması lazım indirim falan yakalarsanız daha ucuza getirebilirsiniz.
Hyperto dedi: Abi mesela ben de simdi Hollanda'ya calismaya gideceğim, PS4 Pro ve birkac oyun alip döneceğim. Konsol dısında oyunlarda bir sıkıntı oluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... PS4 Pro değil de 5 alabilirseniz 5 alın dijital 400 euro olması lazım indirim falan yakalarsanız daha ucuza getirebilirsiniz.
H Hyperto Femtopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #13 FexLevia dedi: PS4 Pro değil de 5 alabilirseniz 5 alın dijital 400 euro olması lazım indirim falan yakalarsanız daha ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ps5 almaya cesaretim olsa alırdım belki .d
FexLevia dedi: PS4 Pro değil de 5 alabilirseniz 5 alın dijital 400 euro olması lazım indirim falan yakalarsanız daha ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ps5 almaya cesaretim olsa alırdım belki .d
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #14 Ben şahsen yurt dışından gelecek biri olsaydım bu uygulama ile birine bir şey almazdım. Diyelim ki bir şey oldu ve kişi parayı vermekten vazgeçti. Ne yapacaksın?
Ben şahsen yurt dışından gelecek biri olsaydım bu uygulama ile birine bir şey almazdım. Diyelim ki bir şey oldu ve kişi parayı vermekten vazgeçti. Ne yapacaksın?