Yurt dışından kulaklık almak

Mert Emre Toprak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bir akraba gelecek ona getirteceğim ama ürün orijinal mi değil mi bilemiyorum. İngilizcem iyi değil anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı tavsiye ederim aynısını kullanıyorum. Ben 220 ye almıştım şuan 750 lira falan. Lakin amazondan baktım şu an fiyatları 90 $ seviyesinde. Senin attığın linktekinin fiyatı ucuz. Akrabanın imkanı varsa satıcının yanında görsün. Kablosu baya uzun yürürken dinlenmiyor onu belirteyim de:)

Bütçem 500 ₺ şu an sennheiser cx 3.00 kullanıyorum markadan memnun olduğum için yine sennheiser almak istedim. Bir sürü türk yabancı sayfadada bayağı tavsiye edilmiş momentum. En ucuza nerden alabilirim diye araştırma yapıyorum. Almanya sitelerinden alabilirim yada oraya gönderimi olan sitelerden. Önerebileceğiniz site var mıdır?
500 ₺ Bütçe ile alabileceğim başka daha iyi yada aynı ayarda kulak içi kulaklık varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
eBay'den ne olduğu bilinmeye kulaklığı almanızı tavsiye etmem. Sahte veya bozuk çıkabilir çok uğraşırsınız. Uygun fiyata almak isterseniz Amazon'da indirimler oluyor ara sıra, şu anda iPhone uyumlu olanı 65 dolara satılıyor.
Amazon.com: Sennheiser Momentum In Ear (iOS version) - Black Chrome: Gateway
İngiltere için de 60 pounda buldum.
Amazon.co.uk: momentum in ear
Eğer Türkiye'den almak isterseniz de 633 TL.
Sennheiser SK-506231 Momentum In-Ear Kulak İçi Apple Kulaklık - Siyah

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı