Yurt dışından laptop alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba hocalarım, yakın zamanda laptop alacağım. Yurt dışında yaşayan bir yakınım yılbaşında Türkiye'ye gelecektürkiyedeki modeller fiyatına göre pek içimi açmıyor açıkçası Almanya'dan vs alınca daha ucuza daha iyi modeller bulunuyor. Türkiye'de 16 GB RAM 4070 laptop zor bulunuyor olan modelde HP HP'nin malzeme kalitesini beğenemiyorum açıkçası. Amazon Almanya'dan birkaç modele baktım TR'ye göre daha ucuz ve daha iyi birçok model var. Örnek olarak aklımda olan model bu şu an 49.500'e geliyor. Aynı fiyata TR model acer nitro bulabildim. Avusturya'ya sipariş edeceğim eğer alırsam. Arada kalmama sebep olan ilk şey aldığımda ürünün garantisi Türkiye'de olmayacak yurt dışından aldığım için, bir de adaptörlerin akım değerleri ülkeden ülkeye değişebiliyormuş oda sıkıntı çıkarır mı diye korkuttu açıkçası. Ama beni düşündüren asıl şey kredi kartına neredeyse peşin fiyatına 12 taksit Acer Nitro alınabiliyor Pazarama'dan. Limiti yüksek olan kredi kartı yok ailede ama eğer bir yakınımdan falan bulursam peşin fiyatına 12 ay taksit fazla iyi olur gibi düşündüm. Sizce hangi seçenek daha mantıklı?

@SerdarT35 @Artoria Pendragon @YüzbaşıJohnPrice hocalarım forumdaki piyasaya en hakim insanlar sizlersiniz sizce ne yapılmalı bu durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi seçenek olur. 1500€ indirim zamanı denk gelirse Legion 5 Pro Ryzen 9 7945HX ya da i7 14700HX, MSI Alpha Ryzen 9 7945HX... Çok model var. Ama fiyatlar her zaman o kadar da ucuz değil. Bu Geizhals Preisvergleich Deutschland Germany's Best Gaming Laptop Deals - Save Now! bu sitelerden takip edebilirsiniz. Legion 1 yıl uluslararası sınırlı garanti desteği var (ülkemizdeki kapsamını bilmiyorum)
Yurt dışından ürün bakacaksanız Türkiye piyasanında bulunmayan ya da saçma fiyatlarda satılan yüksek performanslı ürünlere bakın. Zephyrus G16, Razer (3000 serisi düşük şansa 4070)Legion Pro 5 - 7 gibi.

Bugün satın alma şansınız varsa hala indirimde(ABD fiyatına denk sayılır) son 7 saat. Akrabanız sizin adınıza satın alırsa kargo teslim zaten 12-16 Aralık. Öğrenci varsa 100€ daha indirim var. Ya da Ryzen 9 modeli 1600€ civarıydı en son.

Son düzenleme:

Hocam attığınız ürün bütçemi aşıyor ya bir de bugün alma şansımda yok. Bunu kaçıracağım sanırım. Site bilgileri için çok teşekkür ederim sürekli takip edeyim bari. Vallahi ne yapacağımı bilemeden kaldım fiyatlarda hızlı artıyor.1 haftaya falan iyi bir fiyat gelirse alacağım sanırım ama tr peşin fiyatına 12 ay taksit çok cezbediyor açıkçası çünkü ekonomi böyle yokuş aşağı giderse 2025 ortalarına doğru 4.5 bin tl taksit hiçbir şey ifade etmeyecek gibi ekonomi kötülüğüne göre düşününce taksit çok mantıklı gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…