Elif gün Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2024 #1 Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda.
Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda.
S Suat27 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2024 #2 Elif gün dedi: Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam bildigim kadariyla gumruk parasi oduyorsunuz ama yanlisda biliyor olabilirim. Daha iyi bilen arkadaşlar yazacaktir.
Elif gün dedi: Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam bildigim kadariyla gumruk parasi oduyorsunuz ama yanlisda biliyor olabilirim. Daha iyi bilen arkadaşlar yazacaktir.
I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 108 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 Benim bilgisayar Fransa'dan hocam bir sorun olmuyor taxes Free bile aldım.
S Suat27 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2024 #4 ismailaras dedi: Benim bilgisayar Fransa'dan hocam bir sorun olmuyor taxes Free bile aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam tax geri alma isini pasaport gosterince aliyorsun diye biliyorum o konuyu atlamayalim.
ismailaras dedi: Benim bilgisayar Fransa'dan hocam bir sorun olmuyor taxes Free bile aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam tax geri alma isini pasaport gosterince aliyorsun diye biliyorum o konuyu atlamayalim.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 25 Eylül 2024 #5 Elif gün dedi: Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Eğer bir akrabanız falan getiricekse süper olur.
Elif gün dedi: Yurt dışından (Fransa'dan) bilgisayar almayı düşünüyorum eğer fiyat mantıklı olursa. Getirtmek sorun olur mu? Pek bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Eğer bir akrabanız falan getiricekse süper olur.
Elif gün Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2024 #6 651016 dedi: Eğer bir akrabanız falan getiricekse süper olur. Genişletmek için tıkla... Aynen akrabam getirecek buraya gelirken. Anladığım kadarıyla sorun olmuyor. Burada bilgisayarı açtırmak gibi bir sorun ismailaras dedi: Benim bilgisayar Fransa'dan hocam bir sorun olmuyor taxes Free bile aldım. Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak nedir?
651016 dedi: Eğer bir akrabanız falan getiricekse süper olur. Genişletmek için tıkla... Aynen akrabam getirecek buraya gelirken. Anladığım kadarıyla sorun olmuyor. Burada bilgisayarı açtırmak gibi bir sorun ismailaras dedi: Benim bilgisayar Fransa'dan hocam bir sorun olmuyor taxes Free bile aldım. Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak nedir?