Metaldose Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşım benim için bir laptop satın alacak Amerika'dan, kendi laptopu yanında benim alıcağımda valizinde olacak. Kutusuz bir şekilde getircek, herhangi bir vergi çıkar mı?
Merhaba arkadaşım benim için bir laptop satın alacak Amerika'dan, kendi laptopu yanında benim alıcağımda valizinde olacak. Kutusuz bir şekilde getircek, herhangi bir vergi çıkar mı?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Çıkmaz.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Frederick Bishop dedi: Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kutulu getirse çıkar mı?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #4 1Gülhan1 dedi: Kutulu getirse çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor.
Metaldose Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #5 Frederick Bishop dedi: Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... daha önce getirdiniz mi peki ?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #6 Yavuz_Çetin dedi: Evet çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun içini boşaltıp getirmekte bir problem var mı? Bir de bu her durum için aynı mı?
Yavuz_Çetin dedi: Evet çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun içini boşaltıp getirmekte bir problem var mı? Bir de bu her durum için aynı mı?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #7 Metaldose dedi: Daha önce getirdiniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kutuyu açıp getireceği için sıkıntı çıkmaz. Kutulu getirirse vergi çıkartabilirler.
Metaldose dedi: Daha önce getirdiniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kutuyu açıp getireceği için sıkıntı çıkmaz. Kutulu getirirse vergi çıkartabilirler.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #8 Frederick Bishop dedi: Hayır. Kutuyu açıp getireceği için sıkıntı çıkmaz. Kutulu getirirse vergi çıkartabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun içini boşaltıp getirmekte bir problem var mı? Bir de bu her durum için aynı mı?
Frederick Bishop dedi: Hayır. Kutuyu açıp getireceği için sıkıntı çıkmaz. Kutulu getirirse vergi çıkartabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun içini boşaltıp getirmekte bir problem var mı? Bir de bu her durum için aynı mı?