Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #1 Fransa'da bir tanıdık var. Ürünü o satın alıp kutusundan vs. çıkartıp kargolasa vergi çıkar mı? Çıkarsa ne kadar çıkar?
Fransa'da bir tanıdık var. Ürünü o satın alıp kutusundan vs. çıkartıp kargolasa vergi çıkar mı? Çıkarsa ne kadar çıkar?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #2 1 tane ve kutusundan çıkarmış ise kişisel eşya diye geçtiğinden vergi alınmaz diye biliyorum.
xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 684 Çözümler 3 13 Haziran 2020 #3 Shimada Sensei dedi: Fransa'da bir tanıdık var. Ürünü o satın alıp kutusundan vs. çıkartıp kargolasa vergi çıkar mı? Çıkarsa ne kadar çıkar? Genişletmek için tıkla... Gümrük vergisi uygulanır sade galiba.
Shimada Sensei dedi: Fransa'da bir tanıdık var. Ürünü o satın alıp kutusundan vs. çıkartıp kargolasa vergi çıkar mı? Çıkarsa ne kadar çıkar? Genişletmek için tıkla... Gümrük vergisi uygulanır sade galiba.
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 xgongivituyu dedi: Gümrük vergisi uygulanır sade galiba. Genişletmek için tıkla... Niye vergi uygulansın. Satın alınan bir ürün değil.
xgongivituyu dedi: Gümrük vergisi uygulanır sade galiba. Genişletmek için tıkla... Niye vergi uygulansın. Satın alınan bir ürün değil.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 Kişisel eşya diye geçeceği için sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta bir tane bavula 20 tane laptop sığdırılmayacak
Kişisel eşya diye geçeceği için sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta bir tane bavula 20 tane laptop sığdırılmayacak