ItsAtakan24
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, kendime yurt dışından Tom Bihn V4 Cloth Maske'sinden almayı düşünüyorum. Ama aklıma birkaç soru düştü.
1. Gümrük vergisi ödemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa ne kadar ödemeliyim?
Normalde GPay (Google Pay) üzerinden ödeyince 30 dolar tutuyor (maske 16 dolar, kargo 14 dolar) fakat gümrükte ekstra bir vergi ödemem gerekir mi?
2. Gümrükte takılır mı?
Bunun olabileceğini pek zannetmiyorum ama yine de aklıma bir kuşku takıldı. Sizce takılabilir mi?
3. Yerine önerebileceğiniz maskeler var mı?
Sahiden (mümkünse) yurtiçinden yahut yurtdışından önerebileceğiniz sağlam, kaliteli, yeniden yıkanabilir, uzun ömürlü bir maske var mı? Yeni fikirlere açığım.
4. Aranızda Tom Bihn maske kullanan veya kullanmış var mı? Deneyimleriniz nelerdir?
İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
İyi ve sağlıklı günler.
1. Gümrük vergisi ödemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa ne kadar ödemeliyim?
Normalde GPay (Google Pay) üzerinden ödeyince 30 dolar tutuyor (maske 16 dolar, kargo 14 dolar) fakat gümrükte ekstra bir vergi ödemem gerekir mi?
2. Gümrükte takılır mı?
Bunun olabileceğini pek zannetmiyorum ama yine de aklıma bir kuşku takıldı. Sizce takılabilir mi?
3. Yerine önerebileceğiniz maskeler var mı?
Sahiden (mümkünse) yurtiçinden yahut yurtdışından önerebileceğiniz sağlam, kaliteli, yeniden yıkanabilir, uzun ömürlü bir maske var mı? Yeni fikirlere açığım.
4. Aranızda Tom Bihn maske kullanan veya kullanmış var mı? Deneyimleriniz nelerdir?
İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
İyi ve sağlıklı günler.
Son düzenleme: