Yurt dışından maske sipariş etmek

ItsAtakan24

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, kendime yurt dışından Tom Bihn V4 Cloth Maske'sinden almayı düşünüyorum. Ama aklıma birkaç soru düştü.

1. Gümrük vergisi ödemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa ne kadar ödemeliyim?
Normalde GPay (Google Pay) üzerinden ödeyince 30 dolar tutuyor (maske 16 dolar, kargo 14 dolar) fakat gümrükte ekstra bir vergi ödemem gerekir mi?

2. Gümrükte takılır mı?
Bunun olabileceğini pek zannetmiyorum ama yine de aklıma bir kuşku takıldı. Sizce takılabilir mi?

3. Yerine önerebileceğiniz maskeler var mı?
Sahiden (mümkünse) yurtiçinden yahut yurtdışından önerebileceğiniz sağlam, kaliteli, yeniden yıkanabilir, uzun ömürlü bir maske var mı? Yeni fikirlere açığım.

4. Aranızda Tom Bihn maske kullanan veya kullanmış var mı? Deneyimleriniz nelerdir?

İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
İyi ve sağlıklı günler.

Son düzenleme:
Hocam bizim buradakilerle arasındaki fark ne merakımdan soruyorum.

Ya yok farkından değil şimdi bu tom bihn maskelerindeki bir olay cok hoşuma gidiyor. O ise boynuna asabiliyorsun. Türkiye'de de var mı emin değilim. Varsa söyleyin.
Project hazel almayacaksınız değil mi? :D.

Yok beee onu almam herhalde o bayağı science fiction olmuş 😀.
1. maske yıkanmaz. Tek kullanımlıktır.
2. neden yurt dışı?

1. Bildiğim üzere piyasa da bir sürü yeniden yıkanabilir (washable) maskeler var. Yurtiçide dahil.

2. Cevabını yazmıştım.
Ya yok farkından değil şimdi bu tom bihn maskelerindeki bir olay cok hoşuma gidiyor. O ise boynuna asabiliyorsun. Türkiye'de de var mı emin değilim. Varsa söyleyin.
Sanırım arkadaşın istediği marka ülkemizde yok.

Evet doğru bildiniz. Maalesef bulamadım dediğimden. Ama tekrar dediğim gibi farklı fikirlerede açığım. Yani sadece Tom Bihn'i gözüme güzel geldiğınden düşündüm.
Cerrahi maskeler tek kullanımlıktır fakat kumaş maskeler yıkanabilir diye biliyorum.

Evet dediği gibi. Düşündüğüm maske kumaşdan zaten. Cloth yazmıştım konuya cloth kumaş demek.
Nereden satın alacaksınız, kendi sitesi mi?

Evet kendi sitesi üzerinden GPay (Google Pay) yöntemi ile düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı