Yurt Dışından Mikrofon Almak

phenex

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Yurt dışı, Amazon'dan mikrofon alan ve Türkiye'ye getirten oldu mu? Almak istediğim bir mikrofon var ve Türkiye'de stoğu yok. Birkaç yerel şahıs türü satıcı var, onlar da değerinden neredeyse iki katı fazla fiyata satıyorlar.

Malum bir olay yaşadım ve burada da konu açmıştım birkaç ay önce. Amazon.de üzerinden SSD kart siparişim olmuştu ve ürün çalınarak boş kutusunu bana kargo olarak göndermişlerdi. O sebeple şu an yurt dışından bir şey almak konusunda çekinceli yaklaşıyorum ve aynı durumu yaşamak istemiyorum.

Sizce Amazon'dan mikrofon sipariş etmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar,

Yurt dışı, Amazon'dan mikrofon alan ve Türkiye'ye getirten oldu mu? Almak istediğim bir mikrofon var ve Türkiye'de stoğu yok. Birkaç yerel şahıs türü satıcı var, onlar da değerinden neredeyse iki katı fazla fiyata satıyorlar.

Malum bir olay yaşadım ve burada da konu açmıştım birkaç ay önce. Amazon.de üzerinden SSD kart siparişim olmuştu ve ürün çalınarak boş kutusunu bana kargo olarak göndermişlerdi. O sebeple şu an yurt dışından bir şey almak konusunda çekinceli yaklaşıyorum ve aynı durumu yaşamak istemiyorum.

Sizce Amazon'dan mikrofon sipariş etmeli miyim?

Bence almamalısın Türkiye tabii ki kazık fiyata ama şimdi şöyle bir durumda var kazık fiyata satılıyossa güvenilir mi eğer güvenilir bir site değilse gene başka çareniz yok alacaksanız aynısını bende yaşadım yurt dışından SSD sipariş verdim içine çikolata koyup göndermişler rezalet Amazon'dan almayın derim alırsanız aynısı sizin başınızada gelebilir.

Bence almamalısın Türkiye tabii ki kazık fiyata ama şimdi şöyle bir durumda var kazık fiyata satılıyossa güvenilir mi eğer güvenilir bir site değilse gene başka çareniz yok alacaksanız aynısını bende yaşadım yurt dışından SSD sipariş verdim içine çikolata koyup göndermişler rezalet Amazon'dan almayın derim alırsanız aynısı sizin başınızada gelebilir.
SSD'yi nereden almıştın? SSD kart yurt dışından alınmamalı sanırım, çok hafif bir ürün olduğundan çalma durumu çok yaşanıyor galiba.
Bahsettiğim mikrofon bir sitede değil kişi bazında satılıyor yani gittigidiyor gibi bir sitede herhangi bir kullanıcı tarafından. Ayrıca almak istediğim ürünün bedeli 2.000 TL, Türkiye'de bahsettiğim satıcılar 3.500 TL tutarında fiyata koymuşlar.

SSD'yi nereden almıştın? SSD kart yurt dışından alınmamalı sanırım, çok hafif bir ürün olduğundan çalma durumu çok yaşanıyor galiba.
Bahsettiğim mikrofon bir sitede değil kişi bazında satılıyor yani GittiGidiyor gibi bir sitede herhangi bir kullanıcı tarafından. Ayrıca almak istediğim ürünün bedeli 2.000 TL, Türkiye'de bahsettiğim satıcılar 3.500 TL tutarında fiyata koymuşlar.

Ben Amazon'dan aldım kazıklandım adli süreç başklatmayı düşünüyordum ama değmez. Ok pahalı değildi zaten ama eğer vaktiniz yoksa ve çok lazımsa güvenilirlik istiyorsanız maalesef Türkiye'den almak zorundasınız yok ben beklecek zamanım yok diyorsanız alabilirsiniz ama kazık yeme ihtimaliniz yüksek.

Hangi Amazon'dan aldınız ? Ben süreci sonuçlandırdım ve para iademi gerçekleştirdiler. İsterseniz süreç hakkında yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı