- Monitör
- Samsung Odyssey G5
Merhaba herkese, bir süreliğine İspanya'da olacağım ve bu sürede Xbox Series S aldım. Özellikle FIFA oynamak adına aldım. Şu an buradaki eski bir tvyle idare ediyorum. Özellikle dönünce kullanmak için oyun monitörü almak istiyorum. Tavsiye edilen monitörlere bakarken Odyssey G5'in de tavsiye edildiğini gördüm. Burada indirimli mediamartk fiyatı şu an 199 euro. (outlet ürünü olabilir normal fiyatı Samsung'un kendi sitesinde 270-300 euro arası sanırım). Sizlerden tavsiye istediğim konu şu ki bu ürünü burada alıp kullanıp Türkiye'ye getirmek mantıklı bir tercih mi olur? Hem uçakta taşımanın zorluğu hem de gümrük kısmında sorun çıkar mı bilmediğimden tereddütlerim var. Yine de kazançlı çıkacaksam bu zahmete girebilirim. Sizce alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Ürün şu şekilde geçiyor "monitor Gaming - Samsung Odyssey LC27G55Tqwrxen, 27" WQHD, curvo, 1 ms, 144 Hz, FreeSync Premium, HDR10, negro" ve 299 eurodan 199 euroya düşmüş görünüyor MediaMarkt'ta.
Ürün şu şekilde geçiyor "monitor Gaming - Samsung Odyssey LC27G55Tqwrxen, 27" WQHD, curvo, 1 ms, 144 Hz, FreeSync Premium, HDR10, negro" ve 299 eurodan 199 euroya düşmüş görünüyor MediaMarkt'ta.